Hilmi Türkmen ; Her Şey Çengelköy İçin

Hilmi Türkmen ; Her Şey Çengelköy İçin

Tarih 03 Mart 2014, 13:42 YazdırBu haberi yazdır

1.Mart cumartesi günü Çengelköy Seçim İrtibat Bürosunun açılışı İlçe Başkanı Sinan Aktaş teşkilat mensupları Meclis adayları ve vatandaşların katılımıyla yapıldı.

Hilmi Türkmen ; Her Şey Çengelköy İçin 

 

1.Mart cumartesi günü Çengelköy Seçim İrtibat Bürosunun açılışı İlçe Başkanı Sinan Aktaş  teşkilat mensupları Meclis adayları ve vatandaşların katılımıyla yapıldı.

 

Üsküdar Belediye Başkan adayı Hilmi Türkmen yaptığı konuşmada “Çengelköy Mahallesi'ndeki coşkulu karşılama için mahalle teşkilatımıza teşekkür ediyorum. İrtibat büromuz mahallemize hayırlı olsun. 2014 bitmeden Çengelköy Su Sporları Merkezini hizmete açacağız. Ahmet Yüksel Özemre Kültür Merkezi, Sağlık Bakanlığı ile yaptığımız anlaşma ile en kısa zamanda Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olacaktır. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’ın ziyaret ettiği büromuzda Üsküdar ve İstanbul’umuzun sorunlarını ve yeni projelerini konuşarak birtakım açılışları gerçekleştirdik. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a ziyaretleri ve teşrifleri için teşekkür ediyorum.

Gerçekleştireceğimiz Çengelköy Yaşam ve Su Sporları Merkezi Üsküdar’ımızda bir ilk olacak, su sporları merkezi ilk defa Üsküdar’ımıza yapılacaktır. Çengelköy’ün meşhurları arasına bir yenisi daha eklenecek. 

2016 yılında Üsküdarlılarımız için hizmet vermeye başlayacak merkezimizde 2 adet spor alanı, Bay ?Bayan Mini SPA, Yönetim Birimleri ve toplantı odası, 6 tane spor salonu, 2 adet yarı olimpik yüzme havuzu ve tribünleri, 2 adet watsu havuzu, 2 adet sığ havuz, çok amaçlı salonlar ve fuayesi, 160 araçlık otopark bulunacak. Çünkü biz Üsküdar sevdalısıyız. Bu güzel beldeye şehremini olmayı büyük bir lütuf görüyor, bütün gücümüzle bunun hakkını vermek için birlikte çalışıyoruz. Bu seçimde Başbakanımıza ve AK Parti’ye kumpas kuran uluslar arası şebekelere ve yereldeki işbirlikçilerine cevap verme günüdür. İnşallah 30 Mart’ta sandıkta en iyi cevabı yine milletimiz Üsküdar’ımız verecektir.

 

Bu haber 824 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER