İhsan Özkes Mehmet Akif mahallesindeydi

İhsan Özkes Mehmet Akif mahallesindeydi

Tarih 03 Mart 2014, 10:33 YazdırBu haberi yazdır

2.Mart Pazar sabahı CHP Üsküdar Mehmet Akif Ersoy seçim bürosu yapılan bir törenle açıldı. Ardından esnaf ziyaretleri ve ev toplantıları yapıldı.

İhsan Özkes Mehmet Akif mahallesindeydi


2.Mart Pazar sabahı CHP Üsküdar Mehmet Akif Ersoy seçim bürosu yapılan bir törenle açıldı. Ardından esnaf ziyaretleri ve ev toplantıları yapıldı.


Törene CHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes 1. Bölge Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya belediye Meclis üyeleri ve adayları katıldılar.


Hayırlı olsun dilekleri ile açılan seçim bürosunda ilk sözü Kazım Akkaya ilçe Başkanı Mustafa Çetinkaya ya verdi. Başkan konuşmasında “Bu 20. Seçim büromuzdur. Bu bir yerel seçim olma kimliğini çoktan kaybetti bu çocuklarımızın geleceğine karar vereceğimiz bir seçimdir. Bu ülkeyi yönetenlerden utanıyorum. Vatandaş olarak her şeyimizi paramızı özgürlüğümüzü çaldılar. 30. Mart akşamı bunları göndermek için çok çalışalım yoksa çocuklarımızın geleceğini çalacaklar. Üsküdar Belediyesinde Sosyal Demokrat bir dönemin başlamasını diliyorum.”dedi.


Kadir Gökmen Öğüt “İhsan Özkes e aday demiyorum o artık Üsküdar ın Belediye Başkanıdır seçim bürosunu gördüm emeğinize sağlık çok güzel olmuş. Gezi ile başlayan halkın bunlara büyük tepkileri var ,bugün buraya iyiki gelmişim çok mutlu oldum. Geçen yerel seçimleri kıl payı kaçırdık bu sefer başaracağız.”

CHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı ihsan Özkes ise “Mustafa Sarıgül İstanbul un 24 ilçesini alacağız dedi biraz önceki toplantıda. Allahın izniyle Üsküdar ı sizin teveccühü ile alacağız ve listenin en üstüne yazacağız. Kalan 27 günümüz var çalmadık kapı sıkmadık el dokunmadık göz bırakmayacağız ya 27 gün çalışacağız yada 5 yıl daha kara kara düşüneceğiz buna siz karar verin. Bu seçim namuslu insanların hırsızlara karşı seçimidir.


Sağ Sol merkez herkesi kucaklıyorum. AKP li olup hırsızlığı yakıştırmayanlar ile Saddetliler DSP liler Öd pliler İP MHP liler bu durumlardan rahatsız olanların hepsinin oyuna talibiz. Ben size Kemal Kılıçdaroğlu nun emanetiyim Üsküdar ı almak için görevlendirildim. İnşallah 30 Mart Üsküdar ı alacağız ve kimse bundan rahatsız olmayacak. Camide benim Cemevi de benim.


Hilmi Türkmen İhsan Özkes in rakibi olamayacağı için afişlerine Tayyip Erdoğan ı da eklemişlerona sığınıyorlar. Hemfikir herkes İhsan Özkes dedik , Allah nasip ederse mazbatayı alınca ilk geleceğim yer burası olacak. Yolumuz açık olsun Hızır yoldaşımız olsun.”dedi

Kalabalık grup Başkanı alkışladı ,İhsan Özkes açılıştan sonra esnaf ve mahalle ziyaretleri de yaptı.

 

Bu haber 1240 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER