İhsan Özkes Mehmet Akif mahallesindeydi
2.Mart Pazar sabahı CHP Üsküdar Mehmet Akif Ersoy seçim bürosu yapılan bir törenle açıldı. Ardından esnaf ziyaretleri ve ev toplantıları yapıldı.
İhsan Özkes Mehmet Akif mahallesindeydi
2.Mart Pazar sabahı CHP Üsküdar Mehmet Akif Ersoy seçim bürosu yapılan bir törenle açıldı. Ardından esnaf ziyaretleri ve ev toplantıları yapıldı.
Törene CHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes 1. Bölge Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya belediye Meclis üyeleri ve adayları katıldılar.
Hayırlı olsun dilekleri ile açılan seçim bürosunda ilk sözü Kazım Akkaya ilçe Başkanı Mustafa Çetinkaya ya verdi. Başkan konuşmasında “Bu 20. Seçim büromuzdur. Bu bir yerel seçim olma kimliğini çoktan kaybetti bu çocuklarımızın geleceğine karar vereceğimiz bir seçimdir. Bu ülkeyi yönetenlerden utanıyorum. Vatandaş olarak her şeyimizi paramızı özgürlüğümüzü çaldılar. 30. Mart akşamı bunları göndermek için çok çalışalım yoksa çocuklarımızın geleceğini çalacaklar. Üsküdar Belediyesinde Sosyal Demokrat bir dönemin başlamasını diliyorum.”dedi.
Kadir Gökmen Öğüt “İhsan Özkes e aday demiyorum o artık Üsküdar ın Belediye Başkanıdır seçim bürosunu gördüm emeğinize sağlık çok güzel olmuş. Gezi ile başlayan halkın bunlara büyük tepkileri var ,bugün buraya iyiki gelmişim çok mutlu oldum. Geçen yerel seçimleri kıl payı kaçırdık bu sefer başaracağız.”
CHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı ihsan Özkes ise “Mustafa Sarıgül İstanbul un 24 ilçesini alacağız dedi biraz önceki toplantıda. Allahın izniyle Üsküdar ı sizin teveccühü ile alacağız ve listenin en üstüne yazacağız. Kalan 27 günümüz var çalmadık kapı sıkmadık el dokunmadık göz bırakmayacağız ya 27 gün çalışacağız yada 5 yıl daha kara kara düşüneceğiz buna siz karar verin. Bu seçim namuslu insanların hırsızlara karşı seçimidir.
Sağ Sol merkez herkesi kucaklıyorum. AKP li olup hırsızlığı yakıştırmayanlar ile Saddetliler DSP liler Öd pliler İP MHP liler bu durumlardan rahatsız olanların hepsinin oyuna talibiz. Ben size Kemal Kılıçdaroğlu nun emanetiyim Üsküdar ı almak için görevlendirildim. İnşallah 30 Mart Üsküdar ı alacağız ve kimse bundan rahatsız olmayacak. Camide benim Cemevi de benim.
Hilmi Türkmen İhsan Özkes in rakibi olamayacağı için afişlerine Tayyip Erdoğan ı da eklemişlerona sığınıyorlar. Hemfikir herkes İhsan Özkes dedik , Allah nasip ederse mazbatayı alınca ilk geleceğim yer burası olacak. Yolumuz açık olsun Hızır yoldaşımız olsun.”dedi
Kalabalık grup Başkanı alkışladı ,İhsan Özkes açılıştan sonra esnaf ve mahalle ziyaretleri de yaptı.
SİNEM DEDETAŞ “ Herkese eşit şeffaf ve adaletli davranıyoruz”
20.OCAK akşamı Nevmekan Sahil de Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi gazeteciler gününü kutladı görüş önerileri dinledi tüm soruları yanıtladı.
GÖKTÜRK SARAY DAN ÇENGELKÖYSPOR A TERBİYESİZLİK...
SİZİN EV SAHİPLİĞİNİZ BATSIN!
EMEKLİ ÇOK ZOR DURUMDA
Milyonlarca emekliye yapılan sefalet zammı, temel ihtiyaçları karşılamakta yetersiz kaldı.
ÇOCUKLAR KAYBOLMASIN PLATFORMUNA ÇENGELKÖYDEN DESTEK
Çocuklar Kaybolmasın Platformu Çengelköy’lü Özgür GÜRSOY’un kurucusu olduğu (resmi) Anlam Patent Ofisi ile tescil ediliyor.
DENİZ YILDIZI ÇENGELKÖYSPOR’U AĞIRLADI...
Çengelköyspor teknik heyet ve oyuncuları 10.Ocak günü öğle yemeğinde Deniz Yıldızı restoranın konuğu oldu.
BTP Üsküdar yönetimi gazetemizle buluştu
BTP Üsküdar İlçe Başkanı Yunus Ballı ve ilçe yönetim kurulu arkadaşları 10 Ocak günü Çalışan Gazeteciler münasebetiyle Çengelköy gazetesi imtiyaz sahibi ile bir araya geldi.
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI YENİDEN ERDEM DEMİR OLDU...
Üsküdar Ak Parti 8. Olağan Kongresi 5 Ocak Pazar günü Çamlıca Cami Kongre salonunda yapıldı.
ÇENGELKÖY 12 15 VE 18 YAŞ TAKIMLARI MAÇLARI SÜRÜYOR
Çengelköyspor kurulduğu günden beri bölgemizin futbola sevdalı gençlerinin çocuklarının formasını gururla giymek istedikleri bir kulüp olma özelliğini sürdürmekte.
İYİ PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ
İYİ PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ İyi Parti Üsküdar İlçe Başkanı Hasan Ofluoğlu uzun zamandır başarı ile yaptığı ilçe Başkanlığı görevinden 2 ocak itibariyle istifa etti.
TÜRKİYE’DE BİR İLK GERÇEKLEŞTİ
Ülkemizin en büyük sorunu deprem. Yakın gelecekte olması beklenen özellikle İstanbul depremi için devletin ve STK’ların hazırlıkları devam ediyor.