
Daha yeşil bir Üsküdar, daha yeşil bir İstanbul, daha yeşil bir Türkiye


AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen eşliğinde 20.000 çam fidanı dağıtacak.
0.000 AK FİDAN ÜSKÜDARLILARA HEDİYE
AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen eşliğinde 20.000 çam fidanı dağıtacak.
28 Şubat Cuma günü Üsküdar İskele’deki AK NOKTA’da yapılacak etkinlik, yolu Üsküdar sahile düşen binlerce kişiye “Daha yeşil bir Üsküdar, daha yeşil bir İstanbul, daha yeşil bir Türkiye” dilekleriyle çam fidanlarını hediye etmeyi amaçlıyor.
10 senede Üsküdar’da 383.000 adet fidan dikilerek ilçedeki yeşil alan oranı yüzde 40 yükseltilmişti. Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın 30 Mart Yerel Seçimleri’ndeki doğaya dair hedeflerinden birisi ise bu başarıyı daha da yukarıya taşıyarak dünya standartlarına ulaşan yeşil alan dokusunu koruyup arttırmak. “Gelecek nesillere daha yeşil bir Üsküdar miras bırakma” arzusuyla yola çıkan ilçe teşkilatına bu etkinlikte Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı Hilmi Türkmen de eşlik edecek. Halka bizzat fidan dağıtacak olan Türkmen vatandaşlarla da sohbet edecek.
Denize nazır bir manzara eşliğinde yapılacak olan bu doğa etkinliğine herkes davetlidir.
KADİR ÖZTÜRK “Çengelköy'de Konut Sahibi Olmanın Cazibesi”
Türkhome Gayrimenkul’ün kurucusu ve sahibi Kadir Öztürk ile 15 Şubat günü buluştuk ve bölgemiz ve işletmesi hakkında bilgiler aldık.
EMEKLİ ÇOK ZOR DURUMDA
Milyonlarca emekliye yapılan sefalet zammı, temel ihtiyaçları karşılamakta yetersiz kaldı.
ÜSKÜDAR’DA “GELECEĞİ İNŞA EDİYORUZ” PANELİ GERÇEKLEŞTİ
Üsküdar’da, olası depremlere karşı alınan önlemler ve hazırlık çalışmalarının ele alındığı “Geleceği İnşa Ediyoruz” paneli gerçekleştirildi.
Üsküdar İYİ Parti Basınla Buluştu
Üsküdar İYİ Parti ilçe Başkanı Av. Sezer ENGİN ve yönetim kurulu üyeleri Üsküdar Katibim Restoranda basın mensupları ile bir araya geldi.
ÇENGELKÖY ORTAKÖY 1-1 GRUPTA BEŞ TAKIM AYNI PUANDA YARIŞIYOR...
26.Ocak Pazar günü Çengelköy Ortaköy ile karşılaştı. Boğaziçi’nde denizin karşı kıyısından komşumuzu Beylerbeyi stadında ağırladık.
CHP ÜSKÜDAR UĞUR MUMCU’YU ANDI...
24.Ocak Cuma akşamı Üsküdar İlçe merkezi toplantı salonunda İlçe Başkanlığı gazeteci Uğur Mumcu yu anma toplantısı düzenledi.
Çengelköy - Kuleli - Kandilli ring seferleri hizmet vermeye başlıyor!
Üsküdar Belediyesi minibüsleri ile 27.Ocak gününden itibaren Çengelköy iskeleden Kandilli Kuleli mahallesine karşılıklı seferler başlıyor.
ÇENGELKÖY VOLEYBOL 1.lig YOLUNDA İLERLİYOR
Voleybol kadınlar 2.ligi 3.grup birincilik ikincilik mücadelesine sahne olan NAR Kumaşçılık Çengelköy Voleybol Fenerbahçe maçını sahada izleme fırsatı bulduk.
SİNEM DEDETAŞ “ Herkese eşit şeffaf ve adaletli davranıyoruz”
20.OCAK akşamı Nevmekan Sahil de Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi gazeteciler gününü kutladı görüş önerileri dinledi tüm soruları yanıtladı.
GÖKTÜRK SARAY DAN ÇENGELKÖYSPOR A TERBİYESİZLİK...
SİZİN EV SAHİPLİĞİNİZ BATSIN!