Hilmi Türkmen projelerini ve Meclis üyelerini tanıttı

Hilmi Türkmen projelerini ve Meclis üyelerini tanıttı

Tarih 24 Şubat 2014, 11:35 YazdırBu haberi yazdır

22.şubat Cumartesi akşamı inşaatı yeni biten Çamlıca Spor merkezinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen Üsküdar ile ilgili projelerini ve Meclis üyesi adaylarını tanıttı.

Hilmi Türkmen projelerini ve Meclis üyelerini tanıttı

22.şubat Cumartesi akşamı inşaatı yeni biten Çamlıca Spor merkezinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen Üsküdar ile ilgili projelerini ve Meclis üyesi adaylarını tanıttı.


AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen Proje ve Meclis Üyesi Aday Tanıtım Programı gerçekleştirdi. Türkmen, programda Üsküdar için gerçekleştireceği Projelerini ve Meclis Üyesi Adaylarını tanıttı.


Belediye başkanı Mustafa Kara, İlçe Başkanı Sinan Aktaş’ın da katıldığı programa teşkilat mensuplarının ve vatandaşların yoğun ilgisi de gözlerden kaçmadı.Konuşmaların ardından projelerin tanıtıldığı görüntüler ve meclis üyesi adayların tanıtımıyla başlayan programa horon ve halk oyunları da eşlik etti.

Programda konuşan Türkmen şunları söyledi: ‘ AK Parti'ye gönül vermiş emek vermiş çok kıymetli teşkilât mensuplarımıza başta Belediye Başkanımız Mustafa Kara, İlçe Başkanımız Sinan Aktaş, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanımız ile teşkilat mensuplarımıza emekleri ve hizmetleri için teşekkür ediyorum.

Üsküdar’ımız da yeni dönemde birbirinden güzel ve önemli projelere adım atacağız.Daha önce gerçekleştirdiğimiz hizmetleri geçerek marka bir şehir haline gelen Üsküdar’ımızı daha modern ve adından ve projelerinden bahsettiren bir ilçe haline geleceğiz. Belediye Başkan adaylığımızın açıklanmasıyla birlikte, yaklaşık bir aydan beri sahada Üsküdarlılarla konuşup dertleşiyoruz. Çalışmalarımız sırasında halkımızdan gördüğümüz ilgi ve teveccüh bizleri mutlu ediyor. Belediyecilik konusunda öncüyüz ve öncü olmaya devam edeceğiz.

AK Parti Türkiye'de gelişimin, değişimin, ilerlemenin lokomotif gücüdür. AK Parti Türkiye'nin özgüveni, coşkusu ve heyecanıdır. Çevreci belediyecilik anlayışımızı artırarak devam ettireceğiz. Üsküdarlıların nefes alacakları yeşil alanların sayısını artıracağız. Üsküdar bir kültür şehri. Üsküdar bir sanat şehri. Yapacağımız her çalışmada Üsküdar'ın marka değerine marka katacağız.

Alt yapıdan üst yapıya muhalefetteki partilerin hayal edemeyeceği kadar önemli projelerin hayata geçirilmesi AK Kadrolara nasip oldu.Aynı hizmet ve projeleri sizlerinde desteğiyle Üsküdar’ımızda arttıracağız.Bizim başarımızın temelinde, siyaseti eser üretme, hizmet ve değer üretme sanatı olarak görmemiz ve bu aşkla çalışmamız var. 30 Mart günü inşallah, Üsküdarlı alın terimizi mükafatlandıracak, sandıkları adeta patlatarak AK Partiyle hizmete devam diyecektir. Üsküdar’ımız için gecemizi gündüzümüze katarak Üsküdar ve gelecek nesillerimiz için çalışıyoruz.’ Dedi. Projelerini tanıtan Türkmen projelerinin diğer ilçelere örnek olacağını söyledi.

İşte Üsküdar’da yeni dönemde gerçekleştirilecek projelerden bazıları :

Çavuşdere Dönüşüm ve Gelişim Projesi

http://www.hilmiturkmen.com/cavusdere-donusum-ve-gelisim-projesi-ve-belediye-hizmet-binasi.html

Bulgurlu Engelli ve Yaşlılar için Engelsiz Yaşam Merkezi

http://www.hilmiturkmen.com/bulgurlu-engelli-ve-yaslilar-icin-engelsiz-yasam-merkezi.html

Ünalan Bilim Merkezi ve Gözlem Evi

http://www.hilmiturkmen.com/unalan-bilim-merkezi.html

Çamlıca Spor Okulu

http://www.hilmiturkmen.com/camlica-spor-okulu.html

Ferah Yaşam Merkezi

http://www.hilmiturkmen.com/ferah-yasam-merkezi.html

Bağlarbaşı Spor Kompleksi

http://www.hilmiturkmen.com/baglarbasi-spor-kompleksi.html

Ünalan Spor Kompleksi

http://www.hilmiturkmen.com/unalan-spor-kompleksi.html

Güzeltepe Yaşam Merkezi

http://www.hilmiturkmen.com/guzeltepe-yasam-merkezi.html

Validebağ Korusu

http://www.hilmiturkmen.com/validebag-korusu.html

Acıbadem Yüzme Havuzu ve Otomatik Otopark

http://www.hilmiturkmen.com/acibadem-yuzme-havuzu-ve-otomatik-otopark.html

 

 

Bu haber 726 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER