Çengelköy Lisesi halı saha tesisleri açıldı
Çengelköy lisesi okul aile birliğinin üstün çabaları sayesinde ve okul yönetiminin iradesi ile yıllardır sürüncemede kalan halı saha tesisleri okula kazandırıldı. Üstelik üstü kapalı olduğu için yoğun bir talep görmesi bekleniyor.
Çengelköy Lisesi halı saha tesisleri açıldı
Çengelköy lisesi okul aile birliğinin üstün çabaları sayesinde ve okul yönetiminin iradesi ile yıllardır sürüncemede kalan halı saha tesisleri okula kazandırıldı. Üstelik üstü kapalı olduğu için yoğun bir talep görmesi bekleniyor.
Yıllardır beton hatılları ve tribünleri yapılıp öylece kalan halı saha tesisleri Şubat ayı itibariyle tamamlandı. Okul aile birliği önemli harcamalar yapıp bitirdiği ve kalan ödemelerin ise sahanın işletilerek ödenmesini sağladığı için önemli işe imza atmış oldu.
Bundan böyle okul öğrencileri turnuvalar düzenleyebilecek futbol ve benzeri etkinliklerini bu sahada yapabilecek. Okul aile birliği hafta sonları ve akşam saatlerinde ise sahayı kiralayarak kalan borcu ödeyecek, ilerleyen zamanda ise okula önemli bir gelir kalemi olacak.
50*30 ölçülerinde ki tesise ek olarak soyunma odalarını ve idare binasını Üsküdar Belediyesi Fen işleri grubu bu inşa etmeye başlayacak. Bu bildiğimiz üstü açık halı saha tesisi değil ,aynı zamanda üstü kapalı olması sebebiyle yağmurda karda oynanabileceği için büyük talep görmesi bekleniyor.
Bu konuda emeği geçen böyle önemli bir spor tesisini hazırlayan başta okul müdürü Mehmet Sağlam ve Çengelköy Lisesi Okul Birliği başkanı Hüseyin Aydın’ ı Çengelköy gazetesi olarak tebrik ediyoruz.
ÜSKÜDAR MİSİAD İLÇE BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU OLDU

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneğinin Üsküdar şubesinin başkanı Genel başkan Feridun Öncel’in tensipleriyle Burhan Makıroğlu oldu.
ÜSKÜDAR “KADIN VE ÇOCUK YAŞAM MERKEZİ İLE PSİKOTERAPİ MERKEZİ” CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL’İN KATILIMIYLA HİZMETE AÇILDI

Üsküdar Belediyesi tarafından sıfırdan inşa edilerek yapımı tamamlanan Kadın ve Çocuk Yaşam Merkezi ile Psikoterapi Merkezi CHP Lideri Özgür Özel'in katılımıyla hizmete alındı
Hayırsever İş İnsanı Burhan Makıroğlu'na 2025 Onur Ödülü

Topluma Katkıda Sınır Tanımıyor Üsküdar’da düzenlenen prestijli bir törende, çok sayıda ünlü ismin arasında yer alan Makıroğlu
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE YÖNETİMİ GAZETECİLER İLE BİRARAYA GELDİ

21.Ekim Gazeteciler günü dolayısı ile Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve yönetici arkadaşları Üsküdar Katibim Restoranda basın temsilcileri ile toplantı yaptı.
ÜSKÜDAR’DA GELENEKSEL GEMİ MODELLERİ SERGİSİ AÇILDI

Üsküdar Belediyesi ve Gemi Modelcileri ve Gemi Severler Derneği iş birliğiyle düzenlenen Geleneksel Gemi Modelleri Sergisi
ÜSKÜDAR’DA SAADET RÜZGARI

Saadet Partisi Milletvekili Şerafettin Kılıç, Üsküdar’da bir dizi etkinliğe katılarak Üsküdarlılarla bir araya geldi.
CHP ÜSKÜDAR 39.OLAĞAN İLÇE KONGRESİ YAPILDI

CHP ÜSKÜDAR 39.İlçe kongresi 30.Eylül Salı günü Bağlarbaşı Kültür merkezinde yapıldı.
ATIKSIZ ÜSKÜDAR: KOMPOST PROJESİ BAŞLADI

Üsküdar Belediyesi, semt pazarlarında ortaya çıkan organik atıkları kompost a dönüştürerek doğaya kazandırıyor.
ÜSKÜDAR’DA “SABİHA GÜRAYMAN ETÜT MERKEZİ VE KÜTÜPHANESİ” AÇILDI

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş: “Tüm öğrencilerimiz için, ama en çok da kız öğrencilerimiz için ilham olmasını diliyorum”
Kentsel dönüşüm imzasında dikkat edilecek hususlar

Kentsel dönüşüm projelerinde hak sahiplerini en çok koruyan unsur, sağlam bir sözleşme oluyor.




