Avrupa Şampiyonu'ndan Üsküdar'ın şampiyonlarına kupa

Avrupa Şampiyonu'ndan Üsküdar'ın şampiyonlarına kupa

Tarih 10 Ağustos 2010, 11:04 YazdırBu haberi yazdır

Atletizm sporların anası.O yüzden Çengelköy ve çevresinde atletizmin tüm dallarının yapılabileceği bir spor alanı istiyoruz.Tesis olmadan başarı elde etmek mümkün değil.Alimutu'yu Avrupa şampiyonluğundan dolayı Boğaziçi Çengelköy gazetesi olarak kutluyoruz

22. Uluslararası Kâtibim Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında bu yıl beşincisi düzenlenen Üsküdar Belediyesi Geleneksel Futbol Turnuvası'nı Valide Tayfun'u 2-1 yenen geçen yılın da şampiyonu Sultantepe takımı kazandı. Şampiyon takıma ödülünü Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ile birlikte Avrupa Şampiyonu milli atletimiz Alemitu Bekele verdi.

İlk yarısı 1-0 Valide Tayfun takımının üstünlüğüyle kapanan karşılaşmanın ikinci yarısında üst üste 2 gol bulan geçen yılın şampiyonu Sultantepe takımı üstünlüğünü maç boyunca devam ettirerek Uluslar arası Katibim Futbol Turnuvası'nın 2010 yılı şampiyonluğunu kazandı. Karşılaşma sonrası düzenlenen seramonide ikincilik kupasını Valide Tayfun takımına AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Zekeriya Erdim verirken şampiyon Sultantepe takımına kupalarıyla birlikte birincilik ödülünü Belediye Başkanı Mustafa Kara ile Avrupa Şampiyonu Alemitu Bekele takdim etti. Final karşılaşmasına ayrıca Üsküdar Belediyesi Meclis Başkanı Mustafa Demiral, Başkan Yardımcıları Hilmi Türkmen ve Hasan Ekmen, Belediye Meclis Üyeleri Coşkun Çalık ve Şerif Terzi ile Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mecit Çetinkaya da izledi.Üsküdar'daki süper amatör spor kulüplerinden oluşan 7 takımın katılımıyla düzenlenen turnuvanın final maçının devre arasında Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Avrupa Şampiyonluğunu kazanması ve Diamond League'de kendi en iyi derecesini 10 saniye geliştirerek Dünya Şampiyonu Meseret Defar'ın ardında ikinci olması nedeniyle Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü atleti olan Bekele'ye bir ödül verdi.Karşılaşma sonunda ise Bekele ile şampiyon takımın oyuncuları bir hatıra fotoğrafı çektirdi. Alimutu'yu Avrupa şampiyonluğundan dolayı Boğaziçi Çengelköy gazetesi olarak kutluyoruz.
Bu haber 1041 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER