Çengelköy'de Demokratik Açılım Toplantıları...

Çengelköy'de Demokratik Açılım Toplantıları...

Tarih 17 Nisan 2010, 17:53 YazdırBu haberi yazdır

Ahmet Yüksel Özemre ve Niyazi sayın Kültür Merkezinde Demokratik açılım ve Milli Birlik Projeleri hakkında toplantılar yapıldı...

Çengelköy'de Demokratik Açılım Toplantıları..

Adalet Ve Kalkınma Partisi Üsküdar İlçe örgütü tarafından Üsküdar genelinde 05/04/2010 tarihinde demokratik açılım süreci ile ilgili toplantılar yapıldı.

Bahçelievler, Güzeltepe ve Yavuztürk mahallelerinin kanaat önderlerinin davet edildiği toplantı Yavuztürk Mahallesinde Niyazi Sayın Kültür Merkezi toplantı salonunda yapıldı. Konuşmacılar Ak Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcılarından Mustafa Bayrak, Şükrü Yavuz ve Üsküdar İlçesi Belediye Meclis Üyesi Mustafa Atlı idi.

Bu Cumhuriyeti beraber kurduk, aramıza kimse nifak sokamaz diyerek toplantıyı açan Şükrü Yavuz sözü Mustafa Bayrak’a verdi. Mustafa Bayrak “siz üç mahallemizin kanaat önderliğini yapan sizler gibi değerli arkadaşlara bu konularda konferans verecek değilim. Sizlere bu konular da ancak samimiyetimizi anlatabiliriz.

Dünyanın ve Türkiye’mizin özüne yönelik Milli Birlik projesi adını verdiğimiz bu konuların üzerine cesaretle gidiyoruz. Farklılıklarımızı zenginliğimiz olarak kabul ediyoruz” dedi. Demokratik açılım süreciyle ilgili yaşamından ve gördüklerinden de örnekler sunarak konulara açıklık getirdi. Toplantı sonrası partinin hazırladığı kitap konuklara dağıtıldı.

Benzeri toplantılardan bir diğeri de Ahmet Yüksel Özemre Kültür Merkezi’nde yapıldı. Burada yapılan toplantıda da konuşmacı İlçe Başkan Yardımcılarından Kaan Pehlivanoğlu idi. Buradaki toplantıya da Çengelköy, Kuleli ve Küçüksu mahallelerinde bulunan kanaat önderleri katıldılar. Çengelköy’de yapılan toplantıda Kaan Pehlivanoğlu demokratik açılım sürecinde yer alan konular hakkında izahatlar verdi.
Bu haber 1443 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER