
SP'nin Üsküdar adayı Erol Belen


Partiler 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde adaylarını bir bir açıklıyor. Saadet Partisi'nin adayı ise Erol Belen oldu.
SP'nin Üsküdar adayı Erol Belen
Partiler 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde adaylarını bir bir açıklıyor. Saadet Partisi'nin adayı ise Erol Belen oldu.
Yerel seçimlere yönelik çalışmalarını 2012 yılından itibaren aktif olarak yürüten Saadet Partisi daha şimdiden Üsküdar'ı ev ev gezerek yüzbinlerce kişiye ulaşmış durumda. Saadet Partisi, Üsküdar'da 2009 yılında yapılan son yerel seçimlerde yaklaşık her dört seçmenden birinin oyunu almıştı.
İşte Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Erol Belen'in özgeçmişi:
Aslen Ordu'lu olan Erol Belen 1977 yılında Ankara'da doğdu. İlkokul ve ortaokul eğitimini Ankara Özel Muradiye Erkek Koleji'nde, lise eğitimini ise Üsküdar Fazilet Erkek Lisesi'nde tamamladı.
Üniversite eğitimini ise 2001 yılında tamamlayan Belen, tekstil ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinde yöneticilik yaptı. Refah Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları'nda görev aldı. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı Dış İlişkiler Komisyonu Rusya Masası başkanlığı görevini ifa etti. Son olarak Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı olarak görev yaptı.
İyi derecede İngilizce ve Rusça bilen Erol Belen, evli ve 2 çocuk babasıdır. 26 yıldır Üsküdar'da ikamet ediyor.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR GOFİ HOUSE CAFE SPONSORLUĞUNDA SÜPER AMATÖR HEDEFİ İLE SEZONA BAŞLIYOR
Geçen sezon namağlup şampiyon olarak 1.Amatör lige yükselen semtimizin en önemli kulüplerinden olan Küçüksu Rasathane Spor, yeni sezona da yine çok iddialı şekilde hazırlandı.
ÜSKÜDAR’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ETKİNLİKLERİ
Üsküdar Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.
CHP 20 AĞUSTOS’DA ÜSKÜDARDA EYLEMDEYDİ
CHP nin haftada bir İstanbul bir tane de Anadolu da olmak üzere yaptığı mitinglerin bir tanesi de 20 Ağustos Çarşamba günü Üsküdar da düzenlendi.
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA TAHA SARICAOĞLU ATANDI
Üsküdar AK Partide görev değişikliği yaşandı İlçe Başkanlığı görevinden alınan Erdem Demir in yerine Taha Sarıcaoğlu atandı.
VİZYON ÜSKÜDAR 2050 GENÇLİK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ
Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Vizyon Üsküdar 2050 Gençlik Buluşması kapsamında, Vizyon Üsküdar 2050 planlama süreci kamuoyu ve gençlerle paylaşıldı
ÜSKÜDAR’DA İKİ “EMEKLİLER LOKALİ”NİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
Emeklilere yönelik sosyal destek projelerini sürdüren Üsküdar Belediyesi, iki “Emekliler Lokali”nin hizmete açılışını gerçekleştirdi.
SAADET ÜSKÜDAR’DA HÜSEYİN ÇAKMAK DÖNEMİ
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nda Hüseyin Çakmak ilçe başkanlığı görevi getirildi.
BOĞAZİÇİ CEMEVİNDE MUHARREM LOKMASI PAYLAŞILDI
13 Temmuz Pazar günü öğlen saat 13.00 de Muharrem matem oruçları sonrası Muharrem ayına özgü kazanlarda aşure pişirildi ve dağıtımı yapıldı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ‘’2025 SÜNNET ŞÖLENİ’’ KAYITLARI BAŞLADI
Üsküdar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik desteklerine devam ediyor.
AK PARTİ ÜSKÜDAR’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ BEKLENİYOR
Adalet ve Kalkınma Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir görevinden istifa ettiğini duyurdu.