
İrfan Karacan temaslarını sürdürüyor
CHP Belediye başkan aday adayı olarak girdiği temayül yoklamasında 1036 partilinin oyunu alarak birinci çıkan Avukat İrfan Karacan Aralık ayında temaslarını sürdürdü.
İrfan Karacan temaslarını sürdürüyor
CHP Belediye başkan aday adayı olarak girdiği temayül yoklamasında 1036 partilinin oyunu alarak birinci çıkan Avukat İrfan Karacan Aralık ayında temaslarını sürdürdü.
CHP Üsküdar ilçe başkanlığını sık sık ziyaret ederek gelişmeleri değerlendirdi. Gençlik Kollarının Ankara toplantılarına giderlerken uğurladı ve organizasyonlarına destek oldu. Gençlik kollarının neredeyse tamamının desteğini alan İrfan Karacan CHP Üsküdar Gençlik kollarının tüm çalışmalarında yanlarında olduğunu hissettiriyor.
Ocak aynın ilk günlerinde açıklanması beklenen Üsküdar Belediye Başkan adayının önünde üç ay bulunuyor. İrfan karacan gazetemize yaptığı açıklamada “Adaylığımın açıklanmasından sonra canla başla çalışmalarımıza başlayacağız. Üsküdar ın tüm derneklerini spor kulüplerini sivil toplum örgütlerini ziyaret edeceğiz. Hepsinin Üsküdar la ilgili fikirlerini alacağız. Projelerimizi paylaşacağız. Tüm mahalle muhtarlarını belediye çalışmalarına katacağız. Ev ziyaretleri esnaf ziyaretleri yapacağız Üsküdarın sesi soluğu olacağız. Bekle bizi Üsküdar yola çıktık geliyoruz.”dedi.
DÜNYA ÇEVRE GÜNÜNDE ÇAKMAKTAN AÇIKLAMALAR

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Harita Mühendisi Hüseyin Çakmak, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
CHP İstanbul 39 İlçe Başkanı son gelişmeleri ile ilgili basın açıklaması yaptı

22 Mayıs günü İl binasında yapılan açıklama sonrası 23 mayıs akşamı Üsküdar da CHP İlçe Başkanı Berk Tütüncü
AK PARTİ ÜSKÜDAR MAHALLE TARAMALARI DEVAM EDİYOR

Ak Parti Üsküdar teşkilatı İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve yönetici arkadaşları ile beraber sırayla Üsküdar ın mahallelerinde tarama çalışmaları yapıyor.
MİSİAD ÜSKÜDAR BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU’NDAN 19 MAYIS VURGUSU

Misiad (Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği) Üsküdar İlçe Başkanı Burhan Makıroğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda
ÜSKÜDAR BELEDİYESİNDEN ENGELLİ ÇOCUĞU OLAN ANNELERE 7.500 TL NAKİT DESTEK

Üsküdar Belediyesi, ilçede yaşayan engelli bireyler ve ailelerine yönelik destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
HER KURBAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN!

28 yıldır kanserle mücadelede öncü rol üstlenen LÖSEV
MHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA MUSTAFA GİDER ATANDI

BAŞKAN Üsküdar’dan Teknoloji ve Siyasete Uzanan Bir Başarı Hikayesi: Mustafa Gider Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanlığı dönemindeki vizyoner projeleriyle tanınan Mustafa Gider
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ’IN ACI GÜNÜ, İBRAHİM SERHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın babası İbrahim Serhan, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 66 yaşında yaşamını yitiren Serhan yaklaşık bir yıldır kanser tedavisi görüyordu.
PEŞ PEŞE GELEN OKUL SALDIRILARI KOPYA DAVRANIŞ ALARMI!

Çocuk ve Ergen Psikoloğu Buse Başakgil: Olayların görünür olması risk altındaki bireylerde model alma ve ‘duyarsızlaşma’ etkisi yaratabiliyor
Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş'tan operasyona ilişkin açıklama: Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik usulsüzlük ve rüşvet iddialarına ilişkin düzenlenen operasyona ilişkin Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra imar ve yapı ruhsatı işlemleri kapsamında herhangi bir bağış ya da katkı talebinin kesin olarak yasaklandığını söyledi.




