
İrfan Karacan temaslarını sürdürüyor
CHP Belediye başkan aday adayı olarak girdiği temayül yoklamasında 1036 partilinin oyunu alarak birinci çıkan Avukat İrfan Karacan Aralık ayında temaslarını sürdürdü.
İrfan Karacan temaslarını sürdürüyor
CHP Belediye başkan aday adayı olarak girdiği temayül yoklamasında 1036 partilinin oyunu alarak birinci çıkan Avukat İrfan Karacan Aralık ayında temaslarını sürdürdü.
CHP Üsküdar ilçe başkanlığını sık sık ziyaret ederek gelişmeleri değerlendirdi. Gençlik Kollarının Ankara toplantılarına giderlerken uğurladı ve organizasyonlarına destek oldu. Gençlik kollarının neredeyse tamamının desteğini alan İrfan Karacan CHP Üsküdar Gençlik kollarının tüm çalışmalarında yanlarında olduğunu hissettiriyor.
Ocak aynın ilk günlerinde açıklanması beklenen Üsküdar Belediye Başkan adayının önünde üç ay bulunuyor. İrfan karacan gazetemize yaptığı açıklamada “Adaylığımın açıklanmasından sonra canla başla çalışmalarımıza başlayacağız. Üsküdar ın tüm derneklerini spor kulüplerini sivil toplum örgütlerini ziyaret edeceğiz. Hepsinin Üsküdar la ilgili fikirlerini alacağız. Projelerimizi paylaşacağız. Tüm mahalle muhtarlarını belediye çalışmalarına katacağız. Ev ziyaretleri esnaf ziyaretleri yapacağız Üsküdarın sesi soluğu olacağız. Bekle bizi Üsküdar yola çıktık geliyoruz.”dedi.
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ’IN ACI GÜNÜ, İBRAHİM SERHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın babası İbrahim Serhan, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 66 yaşında yaşamını yitiren Serhan yaklaşık bir yıldır kanser tedavisi görüyordu.
PEŞ PEŞE GELEN OKUL SALDIRILARI KOPYA DAVRANIŞ ALARMI!

Çocuk ve Ergen Psikoloğu Buse Başakgil: Olayların görünür olması risk altındaki bireylerde model alma ve ‘duyarsızlaşma’ etkisi yaratabiliyor
Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş'tan operasyona ilişkin açıklama: Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik usulsüzlük ve rüşvet iddialarına ilişkin düzenlenen operasyona ilişkin Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra imar ve yapı ruhsatı işlemleri kapsamında herhangi bir bağış ya da katkı talebinin kesin olarak yasaklandığını söyledi.
Üsküdar Belediyesi'ne operasyon! 20 kişi gözaltına alındı

Üsküdar Belediyesi'ne operasyon yapıldı. İstanbul ve Yalova olmak üzere 30 farklı adreste eş zamanlı yapılan aramalarda belediye başkan yardımcısı dahil 20 kişi gözaltına alındı.
ATIKSIZ ÜSKÜDAR, ATIKSIZ MUTFAK PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ

Üsküdar Belediyesi, 30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü kapsamında gıda israfına dikkat çekmek ve
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN KEMİK İLİĞİ KANSERİNE DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK

1-31 Mart Kemik İliği Kanseri (Multiple Miyelom) Farkındalık Ayı kapsamında, Kanser Savaşçıları Derneği ile International Myeloma Foundation iş birliğinde düzenlenen farkındalık etkinliği, Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirildi.
İMAR KONUSUNDA SON DEĞİŞİKLİKLER

Üsküdar imar Kültür derneği kentsel dönüşümle ilgili Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde 28 Mart cumartesi günü bir panel düzenledi.
KURTULUŞUMUZ YENİLENEBİLİR ENERJİDE

Yenilenebilir enerjide tarihi zirve: Güneş ve rüzgar yükselişte
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Hüseyin Çakmak’tan Yerli ve Milli Tiyatro Vurgusu

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Hüseyin Çakmak, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, yerli ve milli tiyatronun önemine dikkat çekti.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR YİNE ŞAMPİYON

Son 3 sezondur semtimizin parlayan yıldızı olan, semtimiz halkının kurduğu Küçüksu Rasathane Spor Kulübü çok büyük bir başarıya daha imza atarak İstanbul Süper Amatör ligine yükseldi.





