CHP aday adayı Orhan Eğin mahallemizdeydi
27 Kasım Çarşamba akşamı Üsküdar CHP Belediye Başkan aday adayı Orhan Eğin Bahçelievler ve Çengelköy bölgesinde ziyaretler yaptı.
CHP aday adayı Orhan Eğin mahallemizdey di
27 Kasım Çarşamba akşamı Üsküdar CHP Belediye Başkan aday adayı Orhan Eğin Bahçelievler ve Çengelköy bölgesinde ziyaretler yaptı.
Bahçelievler irtibat bürosunda partililerle görüştü ve sohbet etti. “1989 da ön seçim yaparak adayımızı belirledik ve yerel seçimi öyle kazandık 1994 den beri Üsküdar da ilk defa ön seçim yapılacak. Başbakan ve üç bakan Üsküdar da oturuyor,seçimi kazanmamız bizi çok onurlandıracaktır.
Üsküdar İmar komisyonu 5 kişiden oluşur başkan ve ropörtör AKP li olmak üzere 3 AKP li 2 CHP liden oluşur. Ben görev aldığım beş yılın ikisinde komisyon da görev aldım mesleğimin icaplarına oyumu kullandım grubuma ve Saadet partili üyelere dahi bilgiler verdim. Belediye yönetiminin yaptığı ilk iş rekreasyon alanı olarak ayrılan 96.000 metrekarelik alana Şehrizar Konaklarının yapılmasını sağlamak oldu. Bu skandal projeler bir günde onaylandı çıktı, duyurmaya çalıştık basında ses bulmadı. 1/5000 lik planlara Üsküdar dan 9000 kişi itirazda bulundu, bu konularda vatandaşlara bilgilendirme yaptık. 30 Martta Sosyal Demokrasiyi yerellerde iktidar yapacağız.
Bir Demokrasi meydanımız vardı ucube havalandırma bacaları ve marmaray giriş kapılarıyla Üsküdar meydanını çirkinleştirdiler. Hayalimiz 24 saat yaşanan bir Üsküdar dır “
MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU HIZLA YAPILIYOR

İstanbul sismik risklerin azaltılması ve acil durum hazırlık projelerinden bir tanesi olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu yapımı mahalle muhtarımız Hilmi Somuncu’nun da gayretleri ile hızla sürüyor.
YAVUZTÜRK MAHALLESİNDE SAR İSTANBUL TEMSİLCİLİĞİ HİZMETE BAŞLADI

Geçen ay Yavuztürk Mahallesi’nde bulunan sitelere gazete dağıtımı yaparken Yeşilyamaç Sitesi dükkanlar sırasında SAR Arama Kurtarma ve Acil Yardım Derneği
ÜSKÜDAR BELEDİYESi’NİN EMEKLİLERE PAZAR ALIŞVERİŞİ DESTEĞİ YENİDEN BAŞLIYOR

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan ve göreve gelmesiyle hayata geçirilen “Emeklilere Pazar Alışverişi Desteği” uygulaması bu yıl da devam ediyor.
Emeklilerin toplam yüzde 70'i 18 bin liranın altında bir gelirle yaşiyor

Maaş tablosunda büyük uçurum: Emeklilerin yüzde 40'ı 17 bin liranın altında yaşam savaşı veriyor. aylik baglama oranlari cok dustu sonuc bu
MEDİVİA SAĞLIK GRUBU MUHTARLARLA BULUŞTU

Yıllardır muhtarlar gününde muhtarları ağırlayan MEDİVİA sağlık grubu ekim ayında Üsküdar’ın muhtarlarını ağırladı.
ÜSKÜDAR MİSİAD İLÇE BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU OLDU

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneğinin Üsküdar şubesinin başkanı Genel başkan Feridun Öncel’in tensipleriyle Burhan Makıroğlu oldu.
ÜSKÜDAR “KADIN VE ÇOCUK YAŞAM MERKEZİ İLE PSİKOTERAPİ MERKEZİ” CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL’İN KATILIMIYLA HİZMETE AÇILDI

Üsküdar Belediyesi tarafından sıfırdan inşa edilerek yapımı tamamlanan Kadın ve Çocuk Yaşam Merkezi ile Psikoterapi Merkezi CHP Lideri Özgür Özel'in katılımıyla hizmete alındı
Hayırsever İş İnsanı Burhan Makıroğlu'na 2025 Onur Ödülü

Topluma Katkıda Sınır Tanımıyor Üsküdar’da düzenlenen prestijli bir törende, çok sayıda ünlü ismin arasında yer alan Makıroğlu
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE YÖNETİMİ GAZETECİLER İLE BİRARAYA GELDİ

21.Ekim Gazeteciler günü dolayısı ile Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve yönetici arkadaşları Üsküdar Katibim Restoranda basın temsilcileri ile toplantı yaptı.
ÜSKÜDAR’DA GELENEKSEL GEMİ MODELLERİ SERGİSİ AÇILDI

Üsküdar Belediyesi ve Gemi Modelcileri ve Gemi Severler Derneği iş birliğiyle düzenlenen Geleneksel Gemi Modelleri Sergisi





