
CHP Üsküdar aday adaylarını tanıttı
Üsküdar CHP belediye başkan aday adayları ilçe belediye meclis aday adayları tanıtım toplantısı 14 Eylül cumartesi günü Altunizade kültür merkezinde kalabalık üye topluluğu önünde yapıldı.
CHP Üsküdar aday adaylarını tanıttı
Üsküdar CHP belediye başkan aday adayları ilçe belediye meclis aday adayları tanıtım toplantısı 14 Eylül cumartesi günü Altunizade kültür merkezinde kalabalık üye topluluğu önünde yapıldı.
Toplantıya İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı Bölge milletvekilleri Kadir Gökmen Öğüt Mahmut Tanal ve Müslüm Sarı parti üyeleri ve Üsküdar yerel basın temsilcileri yöneticileri katıldılar.
Gençlik kolu başkanı Berk Tütüncü’ nün sunumunu yaptığı toplanın açılış konuşmasını İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya yaptı “Aday adaylarımızı tanıtmak için bugün burada toplandık.Altı belediye başkan aday adayımız 82 kişi de belediye meclis aday adayı arkadaşımız var. Yerel basın soruyor aday kim olacak nasıl belirlenecek ? Üsküdar halkının kabul edeceği ve örgütün belirlediği aday olacak. Projelerimiz soruluyor uzun zamandır 13 mühendis arkadaşımız ve il komisyonu ortak projeleri belirliyor. Zamanı geldiğinde ve aday kesinleştiğinde projelerimizi halkımızla paylaşacağız. Bu parti çok sesli bir partidir çok seslidir çünkü partimizde parti içi demokrasi vardır.
Tüm adaylarımız değerlidir AKP sosyal belediyecilik denince kumanya dağıtmayı anlıyor biz Üsküdar’ın sorunlarını biliyoruz Üsküdar’ ın bugününe değil yarınlarının sorunlarına projeler yapacağız. “dedi.
İl başkanı Oğuz Kaan Salıcı ise “Sizin yerel seçim öncesi çalacağınız her kapı yerel seçimleri kazandıracağı gibi Türkiye’mizi içte ve dışta savaştan uzak tutacaktır. Atatürk’ün dediği gibi Yurtta Sulh Cihanda Sulh diyerek komşularımızla barışı savunacağız. Ey Başbakan sen gidici Vatan kalıcıdır.AKp muhalefete düştüğü an dağılmaya başlayacaktır. Arkadaşlar üç günlük partiliyle 30 yıllık partiliyi birbirinden ayırmayın bunu başararak Sancaktepe ,Sultangazi Eyüp Pendik ve Üsküdar ı kazanacağız. CHP liler omuz omuza bu seçimi kazanacaklar aday adayı olup aday olmayan arkadaşlarımızı da önemli noktalarda değerlendireceğiz. Sizdem ricam 24 Martta Üsküdar da CHP yi iktidar yapmanız . Benim görevimde İstanbul büyük şehri kazandırmaktır. Çok güzel adaylarımız vardı kaybettik değil sandık yoluyla AKP yi göndermektir.” Dedi.
Bölge milletvekili Müslüm Sarı “Türkiye yi yönetenler dış politikada pek çok hatalar yaptılar ve Türkiye yi savaş yanlısı bir duruma düşürdüler. Gezi protestolarında ölenlerin adlarını andı gezi ruhunun yerel seçimlerde çok farklı yansıyacak” dedi. Tüm adaylara başarılar diledi.
Oluşan divan sonrası Üsküdar Belediye başkan aday adayları kendilerini tanıttı. Aysel Can Ekşi,Orhan Eğin ,İrfan Karacan, Ahmet Kılıç,Hüseyin Köklü, Nezih Küçükerdem sırayla konuşmalar yaptılar ve partilileri selamladılar. Ardından belediye meclislerine aday adayı olanlar kendilerini tanıttı.
ÜSKÜDAR “KADIN VE ÇOCUK YAŞAM MERKEZİ İLE PSİKOTERAPİ MERKEZİ” CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL’İN KATILIMIYLA HİZMETE AÇILDI

Üsküdar Belediyesi tarafından sıfırdan inşa edilerek yapımı tamamlanan Kadın ve Çocuk Yaşam Merkezi ile Psikoterapi Merkezi CHP Lideri Özgür Özel'in katılımıyla hizmete alındı
Hayırsever İş İnsanı Burhan Makıroğlu'na 2025 Onur Ödülü

Topluma Katkıda Sınır Tanımıyor Üsküdar’da düzenlenen prestijli bir törende, çok sayıda ünlü ismin arasında yer alan Makıroğlu
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE YÖNETİMİ GAZETECİLER İLE BİRARAYA GELDİ

21.Ekim Gazeteciler günü dolayısı ile Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve yönetici arkadaşları Üsküdar Katibim Restoranda basın temsilcileri ile toplantı yaptı.
ÜSKÜDAR’DA GELENEKSEL GEMİ MODELLERİ SERGİSİ AÇILDI

Üsküdar Belediyesi ve Gemi Modelcileri ve Gemi Severler Derneği iş birliğiyle düzenlenen Geleneksel Gemi Modelleri Sergisi
ÜSKÜDAR’DA SAADET RÜZGARI

Saadet Partisi Milletvekili Şerafettin Kılıç, Üsküdar’da bir dizi etkinliğe katılarak Üsküdarlılarla bir araya geldi.
CHP ÜSKÜDAR 39.OLAĞAN İLÇE KONGRESİ YAPILDI

CHP ÜSKÜDAR 39.İlçe kongresi 30.Eylül Salı günü Bağlarbaşı Kültür merkezinde yapıldı.
ATIKSIZ ÜSKÜDAR: KOMPOST PROJESİ BAŞLADI

Üsküdar Belediyesi, semt pazarlarında ortaya çıkan organik atıkları kompost a dönüştürerek doğaya kazandırıyor.
ÜSKÜDAR’DA “SABİHA GÜRAYMAN ETÜT MERKEZİ VE KÜTÜPHANESİ” AÇILDI

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş: “Tüm öğrencilerimiz için, ama en çok da kız öğrencilerimiz için ilham olmasını diliyorum”
Kentsel dönüşüm imzasında dikkat edilecek hususlar

Kentsel dönüşüm projelerinde hak sahiplerini en çok koruyan unsur, sağlam bir sözleşme oluyor.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR GOFİ HOUSE CAFE SPONSORLUĞUNDA SÜPER AMATÖR HEDEFİ İLE SEZONA BAŞLIYOR

Geçen sezon namağlup şampiyon olarak 1.Amatör lige yükselen semtimizin en önemli kulüplerinden olan Küçüksu Rasathane Spor, yeni sezona da yine çok iddialı şekilde hazırlandı.




