
Nezih Küçükerden CHP Üsküdar Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.
Aday adaylığını açıklayan Nezih Küçükerden’i bürosunda ziyaret ederek Çengelköy gazetesi okurlarına tanıtmak istedik.
Nezih Küçükerden CHP Üsküdar Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.
Aday adaylığını açıklayan Nezih Küçükerden’i bürosunda ziyaret ederek Çengelköy gazetesi okurlarına tanıtmak istedik.
CHP Üsküdar Belediye Başkan aday adayı olan Nezih Küçükerden’i kendi ağzından tanıyalım “1959’da İstanbul’da doğdum. İlkokulu Üsküdar İcadiye İlkokulunda, ortaokulu Üsküdar Altunizade Moran kolejinde , Liseyi Üsküdar Haydarpaşa lisesinde bitirdim. 1984 yılında Yıldız üniversitesi inşaat fakültesinden inşaat mühendisi olarak mezun oldum. 1987 yılında Üsküdar Belediye Başkanlığının açmış olduğu sınavları kazanarak Üsküdar Belediyesi bünyesinde mıntıka mühendisi olarak göreve başladım. Sırası ile mıntıka mühendisi,kontrol grup amiriliği,fen işleri müdür yardımcılığı ve teknik başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. Siyasi yaşamımın tamamını kaplayan Cumhuriyet Halk Partisinden 2004 yılında Üsküdar Belediye Başkan adayı oldum. 2005-2007 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisinde , İstanbul il yöneticiliği görevinde bulundum.
İş yaşamında kurmuş olduğum Prestige Plastik San.A.Ş ‘de Yönetim kurulu başkanı olarak göreve devam etmekteyim. 1994 ‘ten günümüze inşaat sektöründe bir çok projeye imza attım. İnşaat mühendisliğinde uzmanlık belgesi sahibiyim. Evliyim ve 2 kız çocuğum var.”
Üsküdar ın artık CHP li kadro tarafından yönetilmesi gerektiğini belirten Nezih Küçükerden seçimlerde önemli bir oy artışı ile başarılı olacağına inandığını belirtti.
İPAR ET ÜSKÜDAR'DA SADECE BİR TANE VAR

Konuyu açıklığa kavuşturmak isteriz: İpar Et’in merkez ve Çengelköy’deki tek şubesi Çengelköy’dedir. Ayrıca Kartal, Maltepe ve Sancaktepe’de olmak üzere üç şubemiz daha bulunmaktadır.
BOĞAZ TRAFİĞİ BEYKOZ METROSU İLE RAHATLAYACAK

Ümraniye’den başlayarak Kavacık üzerinden Beykoz’a ulaşacak metro hattının 17,49 kilometre uzunluğunda olması bekleniyor
Türkiye’nin güvenliği ve Türk milletinin iradesi, başkalarının kırmızı çizgileriyle belirlenemez.

TURAN DEVLETİ TEŞKİLATLARI İsrail konusunda yaptığı basın açıklaması gazetemizle de paylaşıldı. Biz de okurlarımızla paylaşıyoruz
Çengelköyspor Yeni Yönetimiyle Yeni Sezona Güçlü Bir Başlangıç Yaptı

Çengelköyspor, 2026-2027 sezonu öncesinde yeni yönetimi, teknik kadrosu, futbolcuları ve kulüp camiasını bir araya getiren sezon açılışını gerçekleştirdi.
YENİ PARTİ ÜSKÜDAR KURULDU İLÇE BAŞKANI BERK TÜTÜNCÜ OLDU

Yeni Parti nin kurulması sonrası il ve ilçe yönetimleri belli olmaya başladı. İstanbul da belli olan yönetimlerin bir tanesi de Üsküdar oldu.
ÜSKÜDAR BELEDİYE MECLİSİ SİBEL TAN ÇETİNKAYA’YI SEÇTİ
Görevden uzaklaştırılan ve tutuklanan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın yerine seçilecek başkanvekili için yapılan oylamada CHP'nin adayı kazandı.
SAĞLIKLI BAŞLANGIÇ, MUTLU BİREY, SAĞLIKLI TOPLUM
Hayatın ilk anı, bir bebeğin dünyaya gözlerini açtığı o ilk saniye, geleceğin de inşa edilmeye başlandığı andır.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş gözaltına alındı

Operasyon, İstanbul Anadolu başsavcılığının Üsküdar Belediyesi’nde yapı ruhsatı ve iskan süreçlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında yapıldı.
SP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN ÇAKMAK “ Güçlü devlet; eleştiriden korkan değil, eleştiriden ders çıkaran devlettir.”
Basın özgürlüğü, yalnızca gazetecilerin değil; toplumun doğru bilgiye ulaşma hakkının ve adil bir yönetim anlayışının en temel teminatlarından biridir.
Pet Fellas Hayvanları Yeni Aileleriyle Buluşturuyor
Ücretsiz olarak hizmet veren platform, hayvan sahiplendirme sürecini daha düzenli ve ulaşılabilir hale getirmeyi amaçlıyor.




