Bahçelievler Natoyolu Kavşağı Düzenlendi.

Bahçelievler Natoyolu Kavşağı Düzenlendi.

Tarih 22 Temmuz 2010, 18:11 YazdırBu haberi yazdır

Bahçelievler Mahallesi ile Güzeltepenin Yıllardır Çözüm bekleyen Dönüş noktası 22.Temmuz İtibariyle düzenlendi.

22.Temmuz İtibariyle Çengelköy Bahçelievlerde yıllardır sorun yumağı olan otobüslerin minibüslerin dönmekte zorlandığı Bosna Bulvarı ile Natoyuolu nun birleştiği nokta Üsküdar Belediyesi Fen İşlerinin özverili çalışmaları sonucu çözüme kavuştu.

Geçen haftalarda başlayan çalışma Natoyolu istikametinin,yol kotunun yükseltilmesi çalışması ile ilerleme kaydetti.Ardından trafik lambalarının yerleri düzenlendi ve yapılan sıkıştırma çalışması sonrası asfalt dökülerek dönüş yolu düzeltildi..

Üsküdar Belediyesi yetkilileri ve çalışanlarının çok hızlı bir çalışmayla yol düzenlemesini bitirmeleri vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.Önümüzde ki günlerde yaya yollarının da tamamlanmasıyla kavşak düzenlenmesi bitmiş olacak.Üsküdar Belediyesinden artık beklentimiz Bosna Bulvarının da düzenlenerek özellikle akşamları sıkışan trafiğe bir çözüm bulmaları.

Üsküdar Belediyesi teknik işlerden sorumlu Başkan yardımcısı Hakan Büker ve Fen İşleri Müdürü Beşir Aksakal a araçların balık sırtı park yapabilemesi için yapılması gereken düzenlemeyi yerinde Boğaziçi Çengelköy Gazetesi olarak ilettik İ.B.B. ile koordineli olarak bu işi de yapabileceklerini belirttiler.Başkan yardımcısı Hakan Büker başta olmak üzer Fen İşleri Müdürü Beşir Aksakal ile Bölge mühendislerimiz Mustafa Nevkur ve Ali Rıza Karaman ile Üsküdar Belediye çalışanlarına bölgemiz vatandaşları adına Çengelköy Gazetesi ve Bahçelievler mahallesi olarak teşekkür ederiz..
Bu haber 1190 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER