AK Parti Üsküdar Polis Gününü Kutladı

AK Parti Üsküdar Polis Gününü Kutladı

Tarih 17 Nisan 2010, 17:44 YazdırBu haberi yazdır

Ak parti Üsküdar İlçe Yönetimi Halkla ilişkiler Bölümü Üsküdar Emniyet Müdürü Osman Kaplan nezninde Polis Haftasında Emniyet Müdürlüğüne ziyaret yaptı...

POLİS HAFTASI ZİYARETİ

Adalet Ve Kalkınma Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı adına Başkan Yardımcısı Esat Kalay ile Safiye Kara Esen Bayram ve Simru Cihanoğlu’nun katıldığı Halkla İlişkiler grubu polis haftası münasebetiyle Üsküdar İlçesi Emniyet Müdürü Osman Kaplan’a bir ziyarette bulundular.

Ziyarette polis gününü ve haftasını emniyet müdürümüzün nezdinde kutlayan ekip bir çiçek sunarak karşılıklı sohbet etti.

Üsküdar Emniyet Müdürü Osman Kaplan okuyucularımızla paylaşmamız için bazı fikirlerini bizlerle paylaştı. Üsküdar bir huzur kenti olarak biliniyor. Doğrudur çoğunlukla mahallelerde dışarıdan gelen yabancı şahıslar vukuat yapıyorlar. Mahalle sakinlerinin bu konularda uyanık olmalarını ve riskli şahıslara dikkat ederek polis merkezlerine haber vermelerini önerdi.

Üsküdar’da geniş çaplı olarak uyuşturucu takibi yapıyoruz. Çocuk büro çalışanlarımız okul yöneticileri ve velilerle işbirliği içinde hareket ediyoruz dedi.

Liselerimizi haftada en az iki kere ziyaret ediyoruz. Resmi ekiplerimiz çıkış saatlerinde öğrencilere nezaret ediyor. Kötü niyetlilere caydırıcı oluyoruz dedi.

Bizde Çengelköy Gazetesi olarak emniyet çalışanlarının günlerini kutluyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.
Bu haber 1504 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER