
Çengelköy Lisesi Türkiye finallerine katılacak
Genç Kızlar müsabakalarının ilk gününde İstanbul Üsküdar Çengelköy Lisesi, Eskişehir TOKİ İsmail Tetik Anadolu Lisesi ile karşılaştı. Müsabaka İstanbul ekibinin 25 - 7 üstünlüğü ile sona erdi.
Müsabakaya tutuk başlayan İstanbul ekibinin özellikle hızlı hücum çıkışlarında yaptığı hatalar oldukca göze battı. Müsabakanın başlama düdüğü ile birlikte rakibine ağırlığını hissettiren Çengelköy Lisesi Genç Kız takımı müsabakadan 25 - 7 gibi net bir skorla galip ayrıldı.
Rakibine göre tecrübe farkı hissedilen İstanbul ekibinin çalıştırıcısı Sn.Emrah ELFİDAN, müsabakadan sonra hentboliste yaptığı açıklamada,
"İstanbul 2.'si olarak gruplara gelmiş olmamız takımın motivasyonu üzerinde çok ciddi sıkıntılar yaratıyor. Bugünkü müsabakada sizlerin de gözlemlediği gibi, sporcularımı maça konsatre etme konusunda ciddi problemler yaşadım. Bu sadece bizim için bir problem olma dışında, guruplara gelen diğer takımlar için de üzücü bir dezavantaj. Bizim yerimize bu gruptan çıkacak başka bir takımı, ilk etapta safdışı bırakmış oluyoruz ki; buda diğer okulların hentbol branşına olan ilgi ve bakış açılarını değiştiriyor.
Biz Çengelköy Lisesi olarak, İstanbul Üsküdar İlçesinde Süperlig takımlarımızdan Üsküdar Belediyesi Spor Kulübünün, 28 ilk ve ortaöğretim okulu ile desteklenen bir projesinin pilot takımıyız. Yapılanmamız, zaten hentbol branşına verdiğimiz önem ve değeri gösteriyor. Önemli olan binbir güçlükler ve gayretlerle gruplara iştirak eden diğer okullarıda branşımızın içerisinde tutabilmek. Çünkü bu takdir edilesi gayretleri, bunu hakediyor."
dedi.
MİSİAD ÜSKÜDAR BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU’NDAN 19 MAYIS VURGUSU

Misiad (Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği) Üsküdar İlçe Başkanı Burhan Makıroğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda
ÜSKÜDAR BELEDİYESİNDEN ENGELLİ ÇOCUĞU OLAN ANNELERE 7.500 TL NAKİT DESTEK

Üsküdar Belediyesi, ilçede yaşayan engelli bireyler ve ailelerine yönelik destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
HER KURBAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN!

28 yıldır kanserle mücadelede öncü rol üstlenen LÖSEV
MHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA MUSTAFA GİDER ATANDI

BAŞKAN Üsküdar’dan Teknoloji ve Siyasete Uzanan Bir Başarı Hikayesi: Mustafa Gider Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanlığı dönemindeki vizyoner projeleriyle tanınan Mustafa Gider
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ’IN ACI GÜNÜ, İBRAHİM SERHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın babası İbrahim Serhan, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 66 yaşında yaşamını yitiren Serhan yaklaşık bir yıldır kanser tedavisi görüyordu.
PEŞ PEŞE GELEN OKUL SALDIRILARI KOPYA DAVRANIŞ ALARMI!

Çocuk ve Ergen Psikoloğu Buse Başakgil: Olayların görünür olması risk altındaki bireylerde model alma ve ‘duyarsızlaşma’ etkisi yaratabiliyor
Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş'tan operasyona ilişkin açıklama: Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik usulsüzlük ve rüşvet iddialarına ilişkin düzenlenen operasyona ilişkin Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra imar ve yapı ruhsatı işlemleri kapsamında herhangi bir bağış ya da katkı talebinin kesin olarak yasaklandığını söyledi.
Üsküdar Belediyesi'ne operasyon! 20 kişi gözaltına alındı

Üsküdar Belediyesi'ne operasyon yapıldı. İstanbul ve Yalova olmak üzere 30 farklı adreste eş zamanlı yapılan aramalarda belediye başkan yardımcısı dahil 20 kişi gözaltına alındı.
ATIKSIZ ÜSKÜDAR, ATIKSIZ MUTFAK PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ

Üsküdar Belediyesi, 30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü kapsamında gıda israfına dikkat çekmek ve
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN KEMİK İLİĞİ KANSERİNE DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK

1-31 Mart Kemik İliği Kanseri (Multiple Miyelom) Farkındalık Ayı kapsamında, Kanser Savaşçıları Derneği ile International Myeloma Foundation iş birliğinde düzenlenen farkındalık etkinliği, Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirildi.





