Başkan Mustafa Kara Yerel basınla buluştu

Başkan Mustafa Kara Yerel basınla buluştu

Tarih 19 Ekim 2012, 12:29 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdar Belediye başkanı Mustafa Kara 17 Ekim sabahı güzel bir Üsküdar sabahı Üsküdar ve çevre yerel basın temsilcileri ile Salacakta kahvaltılı bir toplantıyla bir araya geldi.

Başkan Mustafa Kara Yerel basınla buluştu
Üsküdar Belediye başkanı Mustafa Kara 17 Ekim sabahı güzel bir Üsküdar sabahı Üsküdar ve çevre yerel basın temsilcileri ile Salacakta kahvaltılı bir toplantıyla bir araya geldi.
Geçen yerel seçimlerde yerel basına gereken önemi verip projelerini düşüncelerini yerel basınla duyuran Mustafa Kara geçen 3.5 yıl boyunca yerel basınla iletişimini koparmadan yürütmüştü. Toplantı samimi bir havada yapılan kahvaltı sonrası Mustafa Karanın geçmiş dönem projelerini ve yapmayı planladıklarını anlatarak başaldı.” Kültür merkezlerinden ziyade yaşam merkezleri yapıyoruz. Gençlik merkezimiz ödül aldı sırada Üsküdarlıların çok severek kullanacakları Kirazlıtepe ve Çengelköy de iki yaşam merkezinin inşaatı sürüyor. Çavuşbaşı nda yapacağımız yeni belediye binası ve dev otopark son hızıyla sürüyor seçimlere yetişmese de Üsküdar için çok önemli projelerdir bunlar. Kandilli El sanatları binasını Başbakanımızın katılımı ile açtık bu konuda hem hoca yetiştirecek hem de Üsküdarlılara hizmet edecek. İlk göreve geldiğimde pek çok projemiz vardı çoğunu gerçekleştirdik. Üsküdar çok özel bir ilçedir. Seneye Marmaray bittiğinde Üsküdar çok rahatlayacak. Aslı Çakır 2006 dan beri sporcumuzdur amatör spora desteğe devam edeceğiz.” Dedi.
Ardından yerel basın temsilcileri sorular sorarak toplantı sürdü. Bizde Çengelköy gazetesi olarak “Üsküdar merkez trafiğinin taksicilerin insafına terk edildiğini direk sorumlusu olmasanız bile bunun için neler yapılabileceğini Beylerbeyi ve Çengelköy de trafik polislerinin trafiğin açık olması adına park cezaları kestiğinden esnafın buna çok tepkili olduğunu ancak Mahallerimizde yapılan yol ve aydınlatma çalışmalarının vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını ve bölgemizin imar konusunda beklenen 1/1000 lik planların ne zaman Üsküdar da askıya çıkacağını sorduk.
Başka basın mensubu arkadaşlar da Başkana Üsküdar dan mı yoksa başka bir ilçeden başkan adayı olup olmayacağını sordular.
Mustafa Kara bunlar için “Kendi ilçemiz varken başka ilçeden aday olmam söz konusu değil. Bu parti kendi içinden nice adaylar çıkarır 2011 de gösterdiği perfonmas ortadadır. Parti güçlü ise bende seçimde güçlüyüm. Partim belirlerse aday olurum. Önümüzde en az daha 1 yıl var. Her belediyeci projelerini bitirmek ister. Daha bu günden adaylık açıklamasını doğru bulmuyorum. Yeter ki Üsküdar’a gerçekçi projeler yapalım. Üsküdar 1/1000 planlar içi ise bakanlıkta onayda gelince mahallelerde toplantılar yaparak bunları vatandaşa bizzat anlatacağım.”dedi
Basın mensupları ve başkan en kısa zamanda tekrar bir araya gelmek üzere
Bu haber 743 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER