
Cide soğuksulular 12.Piknik Şenliğindeydiler
Çengelköyde bulunan Cide Soğuksulular derneği üyeleri aileleriyle beraber 12.Piknik Şenliğinde biraraya geldiler...
Cide Soğuksu ve Çevre Köyleri Dernek Başkanı Mustafa YAVUZ'un tüm misafirleri selamlaması ve ''hoşgeldiniz'' konuşmasının ardından etkinlikler başladı.
Cide Soğuksulular Piknik şenliğine, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Ak Parti Üsküdar ilçe Başkan Yardımcısı Esat Kalay, Kastamonu il ve ilçe dernek başkanları, sivil toplum kuruluşları, Güzeltepe Mahalle Muhtarı Yıldırım Yazıcıoğlu ve Soğuksulular katıldılar.
Hemşeri dernekleri içinde Üsküdar bölgesinde en çok faaliyet gösteren derneklerden biri olan Cide Soğuksu derneğinin etkinlikleri, bölgesel oyun havaları, şarkı söyleme yarışı, yerel sanatçıların şarkıları, türküleri ile devam etti.
Kır gezisi çerçevesinde düzenlenen Piknik Şöleni'ninde 37 Cideli Emin, Gülcan Kara, Mevlüt Yılmaz'ın sahne aldığı piknik şöleni coşkulu geçti. Yerel yemek ''keşkek'' tüm misafirlere dağıtıldı ve afiyetle yenildi.Keşkek açılışında derneğin Bir numaralı kurucu üyesi Mehmet emin Ercan duygulu bir konuşma yaptı,ardından piknik ağası Sabahattin Can ve Dernek Başkanı Mustafa Yavuz ‘da birer konuşma yaparak keşkeğe kaşık çaldılar.
son iki yılın piknik ağası olan ve doğma büyüme Çengelköy’lü olan Sebahattin CAN piknik masraflarının karşılanmasında büyük katkıda bulundu.Önümüzde yılın piknik ağası ise Halit Aykaç olacak.
Köy dernekleri arasında düzenlenen futbol turnuvasına katılan dernek takımlarına plaketleri Başkan Mustafa YAVUZ tarafından verildi. Katılan köy takımları; Beltepe, Beşevler, Alayüz, Dördül, Denizkonak, Çataloluk, Çayyaka, Çamaltı, Pehlivanlı, Toygarlı, Uğurlu ve konuklardı.Buyılın Şampiyon takımı Beltepe ayrıca kupasını da aldı.
Piknik şölenine katılan çoluk çocuk, ihtiyar herkes hemşehrileri ile bir araya geldikleri için ve eğlendikleri için mutlu bir gün geçirdiler.Boğaziçi Çengelköy gazetesi olarak böyle bir etkinliğe imza atan Cide Soğuksu Derneği yönetimini tebrik ediyoruz.
DÜNYA ÇEVRE GÜNÜNDE ÇAKMAKTAN AÇIKLAMALAR

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Harita Mühendisi Hüseyin Çakmak, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
CHP İstanbul 39 İlçe Başkanı son gelişmeleri ile ilgili basın açıklaması yaptı

22 Mayıs günü İl binasında yapılan açıklama sonrası 23 mayıs akşamı Üsküdar da CHP İlçe Başkanı Berk Tütüncü
AK PARTİ ÜSKÜDAR MAHALLE TARAMALARI DEVAM EDİYOR

Ak Parti Üsküdar teşkilatı İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve yönetici arkadaşları ile beraber sırayla Üsküdar ın mahallelerinde tarama çalışmaları yapıyor.
MİSİAD ÜSKÜDAR BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU’NDAN 19 MAYIS VURGUSU

Misiad (Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği) Üsküdar İlçe Başkanı Burhan Makıroğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda
ÜSKÜDAR BELEDİYESİNDEN ENGELLİ ÇOCUĞU OLAN ANNELERE 7.500 TL NAKİT DESTEK

Üsküdar Belediyesi, ilçede yaşayan engelli bireyler ve ailelerine yönelik destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
HER KURBAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN!

28 yıldır kanserle mücadelede öncü rol üstlenen LÖSEV
MHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA MUSTAFA GİDER ATANDI

BAŞKAN Üsküdar’dan Teknoloji ve Siyasete Uzanan Bir Başarı Hikayesi: Mustafa Gider Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanlığı dönemindeki vizyoner projeleriyle tanınan Mustafa Gider
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ’IN ACI GÜNÜ, İBRAHİM SERHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın babası İbrahim Serhan, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 66 yaşında yaşamını yitiren Serhan yaklaşık bir yıldır kanser tedavisi görüyordu.
PEŞ PEŞE GELEN OKUL SALDIRILARI KOPYA DAVRANIŞ ALARMI!

Çocuk ve Ergen Psikoloğu Buse Başakgil: Olayların görünür olması risk altındaki bireylerde model alma ve ‘duyarsızlaşma’ etkisi yaratabiliyor
Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş'tan operasyona ilişkin açıklama: Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik usulsüzlük ve rüşvet iddialarına ilişkin düzenlenen operasyona ilişkin Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra imar ve yapı ruhsatı işlemleri kapsamında herhangi bir bağış ya da katkı talebinin kesin olarak yasaklandığını söyledi.





