Ak Parti Bahçelievler Danışma Meclisi Toplandı


29.Mart '009 dan beri 3. yılını dolduran Ak Parti yönetimi çalışmaları ve yeni projeleri paylaşmak için mahalle meclisi düzenledi.
7 Mayıs akşamı saat 20.30 da Ak Parti Bahçelievler mahallesi Yerel yönetim danışma meclisi toplantısı Tan derneği salonunda gerçekleşti.
29.Mart '009 dan beri 3. yılını dolduran Ak Parti yönetimi çalışmaları ve yeni projeleri paylaşmak için mahalle meclisi düzenledi.
Mahalle başkanları katılımcılara hoş geldiniz diyerek sözü başkan Sinan Aktaş verdiler. “ Yıllardır kangren haline gelmiş 2-B sorunu çözüldü. Eskiden tapusu olanlar bedelsiz arsalarını alacaklar diğerleri ise bedel ödeyerek tapularını geri alacaklar.Yakında rayiç bedellerde belli olacak. Önce tapularınızı alın alım işlerini yapın ondan sonra da gelen sorunları hep beraber çözeceğiz. Her zaman mahallemizin yanında olacağız” dedi.
Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ise “Talimane caddesi aydınlatması ve düzenlenmesi yapıldı . Büyüşehir belediyesine talebimizi ilettik eğer yapmazlarsa Bosna Bulvarını da önümüzde ki yıl aynı o şekilde yapacağız. Bahçelievler mahallesine parklar ekledik. Su sporları merkezi hemen yanı başınıza yapılıyor. Belki seneye yapılacak toplantımızı orada yapabileceğiz. Şimdiden hayırlı olsun. 2-B sorunu çözüldü yakında tapularınıza kavuşacaksınız. Üsküdar da malmüdürlüğü masasına bizde elemanlarımızı yerleştireceğiz ve size başvurunuzda yardımcı olacaklar. Mülkiyet sorunları hallolduktan sonra Boğaziçi imar ne kadar izin verirse imarı kullanabileceksiniz. Ancak biz yüzde 15 olan imar iznini 25 e kadar çıkarttırmak için uğraşı veriyoruz. Ve boğazı hiç görmeyen yerlerin bile sınırlama yaşadığını biliyoruz bunu çözmek ve etkilenme sınırını düzenlemek için meclisde uğraş veriyoruz.” Dedi.
Ardından eksik kalan konularda dinleyiciler sorular sormaya başladılar. Özellikle rayiç bedellerin ne kadar olacağını sordular. CHP Bahçelievler mahalle başkanı Nurettin Ay çıkan 2-b kanunundan dolayı teşekkürlerini iletti. Ak partinin bundan sonra yapacakları her şeyi destekleyeceğini söyledi.
[email protected] www.cengelkoygazetesi.net
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR, İSTANBUL UN GÜNDEMİNDE
Kurulduğu günden beri, sportif anlamda başarılı olmaya çalışarak, semtimize de yeni bir renk katan Küçüksu Rasathane Spor, altyapı kategorilerindeki başarılarının yanı sıra, 2.Amatör ligde de iddialı kurduğu kadro
ÜSKÜDAR’DA KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
Barbaros, Mehmet Akif, Yavuzturk ve Selami Ali Mahallelerindeki dört ayrı parselde toplam 1.068 bağımsız birimden oluşan projelerin hak sahipleriyle kentsel dönüşüm sözleşmesi imzalandı.
BTP ÜSKÜDAR MADDE BAĞIMLILIĞI VE SANAL KUMAR UYARISINDA BULUNDU
BTP Üsküdar ilçe Başkanı Yunus Ballı ve yönetici arkadaşları Üsküdar’ın çeşitli mahallelerinde Madde bağımlılığı ve sanal kumar bağımlılığına dikkat çekmek için broşür çalışmalarına devam ediyor.
ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞI KÜLTÜR MERKEZİ YENİ YÜZÜYLE KAPILARINI AÇTI
DEDETAŞ " 31 Mart seçimlerinden sonra görevi devraldığımız günden beri tahakkuk etmiş olan tüm SGK ve vergi borçlarını ödedik."
ÜSKÜDAR’DA OTİZM FARKINDALIK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Üsküdar Belediyesi tarafından Otizm Farkındalık Haftası kapsamında “Farklılıklar Bize Renk Katar” sloganıyla etkinlik düzenlendi.
BOĞAZİÇİ ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI
23 MART Pazar günü dernek üyelerinin yoğun katılımı ile saat 14.00 de başladı, katılan üyeler yoklama cetveline imzalarını attılar.
TÜED'den 2000 sonrası emeklilere intibak talebi
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), emekli aylıklarında oluşan eşitsizliklerin giderilmesi için 2000 sonrasında emekli olanlara intibak yapılmasını talep etti.
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI DEDETAŞ, CHP’NİN CUMHURBAŞKANLIĞI ÖN SEÇİMİNDE OYUNU KULLANDI
Sinem Dedetaş: “Özellikle dayanışma sandıklarında yüksek bir katılım var, bütün ilçelerde takip ediyoruz. Örgütümüze tüm hazırlıkları için teşekkür ediyoruz.
ÇENGELKÖY BP PETROL OFİSİ OLDU...
Çengelköy de yılladır BP markası ile halka hizmet eden KARAKAŞ petrol şirketin Petrol Ofisine devredilmesi ile beraber artık yeni markası ile yoluna devam edecek.
SAADET ÜSKÜDAR İFTAR BULUŞMASI
Saadet Partisi Eski Belediye başkanı Yılmaz Bayat ve İlçe başkanı Hakan Tevfik Erdağı Üsküdar' ın muhtarlarıyla 11.Mart akşamı Üsküdar ilçe binasında iftarda buluştu.