Üsküdar da ilk OGS Altınköy-1 Sitesinde

Üsküdar da ilk OGS Altınköy-1 Sitesinde

Tarih 21 Kasım 2011, 11:53 YazdırBu haberi yazdır

Altınköy-1 sitesi araç geçiş sisteminde OGS ye geçti ve Üsküdar da bir ilki gerçekleştirdi.

Üsküdar da ilk OGS Altınköy-1 Sitesinde
Altınköy-1 sitesi araç geçiş sisteminde OGS ye geçti ve Üsküdar da bir ilki gerçekleştirdi.
Kasım ayı içerisinde site yönetimine yaptığımı ziyarette Yönetim kurulundan mesut beye konuk olduk ve aldığımız bilgileri okuyucularımızla paylaşmak istedik. Altınköy-1 sitesi geçen yılki genel kurulda üç önemli karar almıştı. Çok amaçlı spor sahasının siteye kazandırılması , duvar imalatının yaptırılması geçen yaz aylarında gerçekleştirilmişti. Ardından OGS ile ilgili olarak değişik üç şirketten alınan teklifler yönetim kurulu tarafından değerlendirildi. Teklifler arasında iş tecrübesi ve fiyatlarının uygunluğu göz önüne alınarak Aktif Elektromekanik Ltd. şirketine işin yaptırılmasına karar verildi.
Var olan bariyer sistemini OGS ye uyarlayan şirket bilgisayar destekli sistemi kurdu. Bariyerlere belli bir mesafede yaklaşan araçtaki karttan bilgileri okuyan bariyer otomatik olarak açılıyor ve araçtaki bilgileri bilgisayara tarih ve saat de ekleyerek otomatik olarak işliyor.
Yönetim ve güvenlik birimi elde ettiği bilgilerden araç giriş çıkışları hakkında günlük haftalık ve aylık raporları dilediği gibi alabiliyor. Sisteme işleyen misafir araçları da ayrıca takip edilebiliyor.
Ayrıca site içerisinde ihtiyaç baş gösteren bölgede otopark çizgileri çekilerek sorunlu park etmelerin önüne geçilmesi sağlandı. Altınköy-1 yönetimi sokak ve park aydınlatma elemanlarında tasarruf sağlamak amacıyla Led li aydınlatma sistemleri konusunda araştırmalar yapıyor elde edilen bilgiler 2012 genel kurulunda üyelere bildirilecek ve genel kurulun alacağı karar çerçevesinde uygulama şansı bulacak.
Boğaziçi Çengelköy Gazetesi olarak site yönetimini tebrik ediyor başarılar diliyoruz.
Bu haber 1067 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER