Üsküdar uyumadı Şehidine sahip çıktı.

Üsküdar uyumadı Şehidine sahip çıktı.

Tarih 24 Ekim 2011, 13:55 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdar da şehitlerlerle ilgili pek çok protesto gösterisi düzenlendi.21 Ekim akşamı ise en büyüğü Türkiye Sevdalıları tarafından yapıldı.

Üsküdar uyumadı Şehidine sahip çıktı.
21Ekim akşamı Üsküdar da Ahmediye den İskele meydanına kadar yürüyen grup yoldan geçenlerinde katılımıyla 1000 kişiye ulaştı. Pek çok sloganın içinde “Üsküdar uyuma şehidine sahip çık “sloganı dikkat çekti. İstiklal marşı okunurken Objektifimize bozkurk işareti yapanların yanında sıkılı yumruklarla eşlik edenler de takıldı.
Türkiye Sevdalıları adına hazırlanan bildiri Üsküdar iskele meydanında okundu bildiride şunlar yer aldı”TÜRKİYE SEVDALILARI PLATFORMU olarak ülkemizde yaşanan son donemdeki terör olaylarından yaşadığımız rahatsızlığı Türkiye sevdalıları olarak tepkimizi demokratik ortamda yapacağımız basın açıklamasıyla koymak istiyoruz. Çok net olarak diyoruz ki;
18 Ekim'de Bitlis'in Güroymak ilçesinde 5 polisimiz 3 vatandaşımız, 19 Ekim'de Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 24 Mehmetçiğimiz şehit olmuş ve 18 Mehmetçiğimiz yaralanmıştır.
Bu kalleş saldırıların failleri, bundan tam 2 sene önce,yani 19 Ekim 2009 tarihinde Habur sınır kapısında davullarla zurnalarla karşılanan pkk'lı teröristlerdir.
Bu büyük felaketin sorumluları pkk açılımında inat ve ısrar edenler, terör örgütüne umut ve taviz verenler, İmralı'daki bebek katiliyle müzakere ve mütareke arayışında olanlar,Irak'ın kuzeyini peşmerge kalıntılarının insafına terk edenler,Hakkari'de cehennem kazanlarını kaynamaktayken,bu millete barış masallarını dinletenlerdir.
Ey güzel şeyler olacak diyenler,
Ey Güroymak'a norşin diyenler,
Ey bize barış masalları dinletenler,
Ey yalancı kabadayılar...
32 vatan evladımızı kaybettik,18'i yaralı
Bizim ciğerimiz yanıyor, sizin yüzünüz kızarıyor mu?
Siz açılım süreci denilen yıkım projesini başlattığınız günden itibaren Türkiye Sevdalıları olarak bütün uyarılarımızı yok saydınız.
Terörün dini,imanı,vicdanı,ahlakı,doğrusu,haklısı olmaz dedik anlamadınız.
Teröristle müzakere edilmez dedik hakaret ettiniz,
Siz taviz verdikçe daha çoğunu isterler dedik kulak tıkadınız.
Şehit cenazelerinde yükselen feryatlarımız için yaygara dediniz.
Pkk'lı teröristlerin inlerine Türk bayrağını dikin dedik, bu iş bayrakla çözülmez dediniz.
Kalbinde zerre kadar vatan sevgisi olan herkes bilsin ki;
Herkes unutsa da biz ne kanlı teröristleri ne de bu çakallara taviz verenleri asla unutmayacağız.Nefes aldığımız sürece bu ülkenin hafızasını ve vicdanı olarak haykıracağız.
Şartlar ne olursa olsun,Ülkemizi bölmek isteyenlere asla taviz vermeyeceğiz..
Bu ülkenin askerini,polisini,vatandaşını katleden canilerle ve o canilerle alkış tutan hainlerle asla barışmayacağız.
Şehitlerimizin anıları yüreklerimize,sevdikleri vicdanlarımıza ve sorulacak hesapları namusumuz olarak emanettir.ŞEHITLLERIMIZ RUHLARI ŞAD,MEKANLARI CENNET OLSUN.ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN.TÜRKİYE SEVDALILARI PLATFORMU. Bu açıklamanın sonrasında şehitlerimizin ismi okunarak tek tek anıldı. İstiklal Marsı okunduktan sonra kalabalık sessizce dağıldı.
Bu haber 761 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER