2011 Huzur toplantısı yapıldı.

2011 Huzur toplantısı yapıldı.

Tarih 17 Ekim 2011, 13:01 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdar İlçe Emniyet müdürlüğünün her yıl Ekim ayında yaptığı huzur toplantısı 5 Ekim Çarşamba günü yapıldı.

2011 Huzur toplantısı yapıldı.
Üsküdar İlçe Emniyet müdürlüğünün her yıl Ekim ayında yaptığı huzur toplantısı 5 Ekim Çarşamba günü yapıldı.
Üsküdar İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Dereboylu’ nun davetine uyan Üsküdar sivil toplum derneklerinin yöneticileri İlçe okul müdürleri Üsküdar mahalle muhtarları site yöneticileri ve Üsküdar’ın ilgili yöneticileri Altunizade Kültür merkezi salonunda bir araya geldiler.
Üsküdar Kaymakamı Süleyman Erdoğan ,Belediye başkanı Mustafa Kara ,Üsküdar başsavcısı Mustafa Adıgül , İlçe Milli eğitim Müdürü İlyas Tekin Ak Parti İlçe Başkanı Sinan Aktaş , Mhp ilçe başkanı Habib Suiçmez Muhtarlar Dernek başkanı Ali Faik Kaptan da katılımcılar arasındaydı.
Toplantıyı İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Dereboylu açtı konuşmasında katılanlara hoş geldiniz diyerek Üsküdar hizmetleri hakkında bilgi verdi. Mobese kameralarının suçluların takibinde çok önemli olduğunu ve caydırıcı etkisinin de olduğunu belirtti. Pasaport ve ruhsat işlemlerinin kasım ayının başından itibaren Hükümet konağından verilmeye başlanacağını hatırlattı.
Üsküdar Başsavcısı Mustafa Adıgül de “ Emniyet ne kadar güçlü olursa o kadar güvenlik içinde oluruz. Üsküdar gerçek anlamda şiddetin yaşanmadığı sakin bir ilçemiz olduğunu tespit ettim” dedi.
Üsküdar Kaymakamı Süleyman Erdoğan ise “Önleyici hizmetler mobil hizmet halka yakın çalışma ve motivasyon konusunda Üsküdar Emniyeti iyi bir durumda. Sadece Üsküdar da değil tüm İstanbul’da kap kaç konusunda önemli önlemler alındı. Maharet suçun işlenmesi öncesinde önlem almaktır. Genel seçim döneminde de siyasi hiç çekişme yaşanmadı. Üsküdar Belediyesi de Eğitim ve güvenlik konularında mevzuatın elverdiği şekilde her türlü desteği veriyor.” Dedi.
Üsküdar Belediye başkanı Mustafa Kara ise “Bu toplantı her yıl oluyor ama bu toplantıların sonucunda pek çok işler de yapılıyor. Üzerimize düşen ne ise fazlasıyla yapmaya hazırız “dedi.
Sonra katılımcılar Üsküdar ve mahalleleriyle ilgili sorunlarını aktardılar. Biz de Çengelköy gazetesi olarak asker uğurlama törenlerinde havayi fişek torpil kurusıkı tabanca ile geç vakitlere kadar yapılan gürültü konusunda emniyetin daha duyarlı olmasını talep eden görüşümüzü yazılı olarak verdik. Zira bu konuda gazetemizi arayan insanlar bu konuyu gündeme getirmemizi istiyorlardı.
 
Bu haber 909 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER