Çengelköy Lisesi Genel Kurulu Yapıldı.

Çengelköy Lisesi Genel Kurulu Yapıldı.

Tarih 16 Ekim 2011, 16:20 YazdırBu haberi yazdır

Çengelköy Lisesi Okul Aile Birliğinin Yıllık Olağan Toplantısı 16/10/2011 Saat 11:00 De Okulun iç sahanlığında velilerin yoğun katılımı ile yapıldı.

Çengelköy Lisesi Genel Kurulu Yapıldı.
Çengelköy Lisesi Okul Aile Birliğinin  Yıllık Olağan  Toplantısı 16/10/2011 Saat 11:00’De Okulun  iç sahanlığında  velilerin yoğun katılımı ile yapıldı.
Okul aile birliğinin duyurularını yaparak geniş bir katılımın olduğu genel kurula Üsküdar İlçe Milli Eğitim müdürü İlyas Tekin de katıldı.
Okul Müdürü Mehmet Sağlam katılımcılara seslenerek böyle bir tatil gününü çocuklarının esenliği için ayırmalarından memnun olduklarını belirtti. Okul aile birliğine ve okula elini uzatan yardımcı olan herkese teşekkür etti.
İlçe Milli eğitim Müdürü İlyas Tekin de katılanları selamladı okuluna sahip çıkan okul aile birliklerinin önemini hatırlattı. Görev alanları tebrik etti yeni görev alacaklara da başarılar diledi.
Yapılan yoklama ile hazirun cetveline atılan imzaların yeterli olduğu tespit edildikten sonra saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu. Abdullah Tanhan başkanlığında divan heyeti oluşturuldu. Yıllık faaliyet raporu Başkan Hasan Çalışkan tarafından okundu oy çokluğu ile kabul edildi. Denetleme kurulu raporu da Hayrettin yılmaz tarafından okundu giderlerin usulune uygun yapıldığını belirtti ve raporu oy birliği ile kabul edildi. Yönetim ve denetim ayrı ayrı ibra edildikten sonra yeni dönem yönetim ve denetim seçim maddesine geçildi. Şenol Adnan Köseoğlu ile Hasan Çalışkan ayrı ayrı iki liste verdiler açık oylama sonucu ilk liste 110 oy ikinci liste 52 oy aldı.
Seçilen yönetim asil üyeler ;
1.Adnan Şenol Köseoğlu
2.Esin Tutkun Tombul
3.Simru Cihanoğlu
4.Dilek Değirmencioğlu
Yedek yönetim ;
1.Necati Alankaya
2.Abidin Yerebakan
3.Bayram Yeşilyurt
4.Ayvaz Şirin
Denetleme Kurulu
1.Hatice Yavuz
2.Halit Akça
Denetleme yedek ;
1.Turan Tek
2.Mehmet Gökboğut
Bu haber 936 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER