
CHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI BERK TÜTÜNCÜ BASINLA BULUŞTU
CHP Üsküdar İlçe Başkanı Berk Tütüncü ve yönetim kurulu arkadaşları ile Belediye Meclisinden üyeler 10 Ocak günü Kandilli Nevmekan da çalışan gazeteciler gününü kutlamak için gazetecilerle buluştu.
CHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI BERK TÜTÜNCÜ BASINLA BULUŞTU
CHP Üsküdar İlçe Başkanı Berk Tütüncü ve yönetim kurulu arkadaşları ile Belediye Meclisinden üyeler 10 Ocak günü Kandilli Nevmekan da çalışan gazeteciler gününü kutlamak için gazetecilerle buluştu.
CHP ÜSKÜDAR İlçe Başkanı Berk Tütüncü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle; demokrasimizin temel taşlarından biri olan basın özgürlüğü için emek veren, kamuoyunun doğru ve tarafsız bilgiye ulaşması adına gece gündüz çalışan ulusal ve yerel basın emekçilerimizle bir araya geldik.
Toplumsal sorumluluk bilinciyle, zor koşullar altında büyük bir özveriyle görev yapan gazetecilerimizin emeği son derece kıymetlidir. Halkın haber alma hakkını savunan tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.
Ülkemizin son politik gelişmelerinin yanı sıra Üsküdarımızın da yerelde yaşanan sorunlar da konuşuldu. Biz Çengelköy gazetesi olarak gazetemizin son manşeti olan Bosna Bulvarının trafik sorununun nasıl çözülebileceğini Üsküdarın mahalle mahalle değişen imar sorunlarını hatırlattık ayrıca Beykoz yönüne metro durumunu konuştuk. Değerli katılımcıların fikirleri paylaşıldı. Berk Tütüncü başkanın doğma büyüme Üsküdarlı olmasının verdiği avantaj sayesinde pek çok sorun konuşuldu ve tartışıldı.
Üsküdar da yaşayan Nejdet Saraç Cüneyt Akman ve Can Ataklı nın yanında Üsküdar ın yerel basın temsilcilerinin de katkıda bulunduğu toplantı oldukça verimli oldu.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN AYINA KAPSAMLI HAZIRLIK

Üsküdar Belediyesi tarafından Ramazan ayına ilişkin hazırlıklar kapsamında iftar alanları kurulurken, Ramazan kolileri dağıtılmaya başlandı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE DESTEK

Sosyal Belediyecilik anlayışı adına Üsküdar Belediyesi, eğitim alanında yaptığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor.
AK Parti Üsküdar Teşkilatı Bahçelievler Çalışmaları

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve beraberindeki 6 ayrı ekip, geniş kapsamlı mahalle taramaları çerçevesinde Bahçelievler Mahallesi’nde saha çalışması gerçekleştirdi.
ÜSKÜDAR’DA SEVGİ PAZARI 2. KEZ KURULUYOR

Üsküdar Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sevginin iyileştirici gücünü Sevgi Pazarı ile Üsküdar’a taşıyor.
KAYMAKAM ADEM YAZICI BAHÇELİEVLERDEYDİ

Üsküdar kaymakamı Adem Yazıcı sorumlu müdürleri ile beraber Bahçelievler mahallesi muhtarı Zekiye Hoca
ÜSKÜDAR ÇOCUK KÖYÜ YENİLENDİ VE ŞENLİKLERLE AÇILDI

Başkan Sinem Dedetaş: Çocuk Köyü’ndeki, 1200 metrekare büyüklüğünde çocuk oyun alanları ve yaklaşık 11 bin metrekarelik yeşil alanda iyileştirmeler yaptık.
ATA 2 ZÜBEYDE HANIM DURAĞININ YERİ DEĞİŞMELİ

Ata 2 site yönetimi ve mahalle muhtarımız Zekiye Hoca nın gündeme getirmesine rağmen ATA 2 Zübeyde Hanım durağı yıllar içinde ATA 2 den uzaklaştıkça uzaklaştı
KIZKULESİ ART GALLERY ÜSKÜDAR DA AÇILDI

Üsküdar merkezde Hakimiyeti Milliye Caddesinde bulunan Kançal iş merkezinin birinci katında 10 Ocak günü Kızkulesi Art Galeri açıldı.
Kamuda Dijital Tebligat dönemi Her vatandaşa zorunlu adres geliyor

Bu öneri yasalaştığında zarflara evlere ve muhtarlıklara gelen tebligatlar tarihe karışacak, her tebligat e posta ile ve mesajla gelecek. Çok geç kalmış bir yasa bu umarız hızla gerçekleşir.
GERÇEK EMEKLİ SAYISI 12.239.971 KİŞİ

Özgür Erdursun, 17 milyon olarak ifade edilen emekli sayısının aslında gerçeği yansıtmadığını belirterek gerçek rakamları açıkladı.




