Pehlivanoğlu Doğtaş Açıldı...

Pehlivanoğlu Doğtaş Açıldı...

Tarih 08 Mayıs 2010, 14:43 YazdırBu haberi yazdır

8 Mayıs 2010 da Çengelköy de Doğtaş Pehlivanoğlu açıldı

Doğtaş exclusive Pehlivanoğlu Çengelköy’de 8 Mayıs 2010 da öğlen saatlerin de yapılan görkemli bir törende açıldı. Kalabalık bir mahalleli grubun katıldığı törende Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Milletvekili İdris Güllüce, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara Üsküdar Belediye Meclis üyeleri, Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul İl Başkanı Yardımcısı Ömer Seyfi Aktülün Üsküdar İlçe Başkanı Zekeriya Erdim Başkanı Yardımcıları Sinan Aktaş, Esat Kalay ve yönetim kurulu üyeleri katıldığı gibi, Çengelköy spor yöneticileri, çevredeki sivil toplum kurumları yöneticileri bölgemizin mahallelerinden, Çengelköy muhtarı Can Cumurcu ,Kuleli Muhtarı Kenan Birinci, Bahçelievler mahalle muhtarı Levent Aşkın ,Güzeltepe muhtarı Yıldırım Yazıcıoğlu ve Mehmet Akif Ersoy muhtarı Nevzat Ay’açılışa katıldılar.

Doğtaş genel müdürü İsmail Doğan açılış Konuşması yaptı, katılımcıları selamladı. Türkiyenin ihracat yapan 3.mobilya firması olduklarını hatırlattı. Ardından İstanbul milletvekili İdris Güllüce bir konuşma yaptı hayırlı kazançlar diledi.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ise Doğtaş'ın Üsküdarda Exclusive mağzasını Exlusive bir aile seçmiş olduğunu ve doğru bir tercih yaptığını söyleyerek pek çok insana iş kapısı açtığından bahsederek  Doğtaş Çengelköy Pehlivanoğluna başarılar diledi.

Açılış kurdelesinin kesilmesi öncesi Eyüp Müftüsü İsa Gürler çok güzel bir hayırlı olsun duası okudu hep beraber amin denildi .

Tüm katılımcılar açılış sonrası Doğtaş ürünlerini katları gezerek incelediler. Hepsi zevkle üretilmiş mamülleri görenler beğendiler. Çengelköylülerin yeni açılan Pehlivanoğlu Doğtaş mağazasını çok beğeneceklerine eminiz.

Bizde mağazanın bölgemize hareket getireceğine hatta Üsküdar’dan Ümraniye’den müşteri çekeceğine inanıyoruz.Doğtaş hızla büyüyor .Çengelköy de doğru bir tercih yaptığı için bölgemizde de büyüyecek gibi görünüyor. Boğaziçi Çengelköy gazetesi olarak başarılar diliyoruz.
Bu haber 2087 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER