
BAŞKAN DEDETAŞ, SEVGİ GÜNÜ ETKİNLİĞİNDE KAHRAMAN ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ


Üsküdar Belediyesi, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) ile birlikte ‘’Sevgi Günü’’etkinliği düzenledi.
BAŞKAN DEDETAŞ, SEVGİ GÜNÜ ETKİNLİĞİNDE KAHRAMAN ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş:
''Süreci yaşayan sizlersiniz. Dolayısıyla en büyük başarı sahibi sizsiniz''
Üsküdar Belediyesi, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) ile birlikte ‘’Sevgi Günü’’etkinliği düzenledi.
Valide Sultan Gemisi'nde gerçekleşen etkinliğe, Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın yanı sıra LÖSEV yöneticileri, kahraman minikler ve aileleri de katıldı.
Programda konuşan Başkan Dedetaş, etkinliğin kahraman çocuklar ve aileleri için bir nefes alma fırsatı sunduğunu belirterek, ‘’Burada bir nebze de olsa hem kahramanlarımız, hem de kahraman ailelerimiz için bir ufacık mola vermek istiyoruz. Keyifli vakit geçirmenizi diliyoruz.’’ dedi.
“Birlikte farkındalık çalışmaları yapmak üzere de bir takım etkinlikler düşünüyoruz”
LÖSEV ile işbirliğinin önemine değinen Dedetaş ‘’Bugün LÖSEV’in değerli yöneticilerini, kahramanlarımızı ve ailelerini ağırlıyoruz. Her zaman bir arada olmayı çok isteriz. Bu süreci yaşayan sizlersiniz. Dolayısıyla en büyük başarı sahibi sizsiniz.’’ diye konuştu.
Farkındalık çalışmaları planladıklarını belirten Dedetaş, ‘’LÖSEV’in öncülüğü ve güvenilir bir kurum olması nedeniyle de bizim içimiz çok rahat. Birlikte farkındalık çalışmaları yapmak üzere de bir takım etkinlikler düşünüyoruz, düzenliyoruz. Bu anlamda LÖSEV’in ve ailelerinin yanında olmayı çok istiyoruz.’’ ifadelerini kullandı.
Sağlık ve dayanışmanın önemine de değinen Başkan Dedetaş, “Siz ailelere ve kahramanlarımıza bravo diyorum. Sağlık yoksa hiçbir şey yok. Hayata değer katan her türlü projede var olmak istiyoruz.’’ dedi.
"Ben bugün çok mutluyum, burayı çok sevdim"
Miniklerden Elif İkra ise etkinlikte mikrofonu eline alarak duygu ve düşüncelerini, ‘’Ben bugün çok mutluyum, burayı çok sevdim’’ sözleriyle dile getirdi.
Başkan Dedetaş, konuşmaların ardından miniklerle birlikte pasta kesti ve fotoğraf çektirdi.
Valide Sultan Gemisi’nde gerçekleşen etkinlikte anneler ve çocuklar; yüz boyama, kitap ayracı yapımı, magnet boyama ve mandal kukla-balık atölyeleriyle hem birlikte üretmenin keyfini yaşadı, hem de Boğaz turu eşliğinde unutulmaz bir gün geçirdi.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR GOFİ HOUSE CAFE SPONSORLUĞUNDA SÜPER AMATÖR HEDEFİ İLE SEZONA BAŞLIYOR
Geçen sezon namağlup şampiyon olarak 1.Amatör lige yükselen semtimizin en önemli kulüplerinden olan Küçüksu Rasathane Spor, yeni sezona da yine çok iddialı şekilde hazırlandı.
ÜSKÜDAR’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ETKİNLİKLERİ
Üsküdar Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.
CHP 20 AĞUSTOS’DA ÜSKÜDARDA EYLEMDEYDİ
CHP nin haftada bir İstanbul bir tane de Anadolu da olmak üzere yaptığı mitinglerin bir tanesi de 20 Ağustos Çarşamba günü Üsküdar da düzenlendi.
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA TAHA SARICAOĞLU ATANDI
Üsküdar AK Partide görev değişikliği yaşandı İlçe Başkanlığı görevinden alınan Erdem Demir in yerine Taha Sarıcaoğlu atandı.
VİZYON ÜSKÜDAR 2050 GENÇLİK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ
Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Vizyon Üsküdar 2050 Gençlik Buluşması kapsamında, Vizyon Üsküdar 2050 planlama süreci kamuoyu ve gençlerle paylaşıldı
ÜSKÜDAR’DA İKİ “EMEKLİLER LOKALİ”NİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
Emeklilere yönelik sosyal destek projelerini sürdüren Üsküdar Belediyesi, iki “Emekliler Lokali”nin hizmete açılışını gerçekleştirdi.
SAADET ÜSKÜDAR’DA HÜSEYİN ÇAKMAK DÖNEMİ
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nda Hüseyin Çakmak ilçe başkanlığı görevi getirildi.
BOĞAZİÇİ CEMEVİNDE MUHARREM LOKMASI PAYLAŞILDI
13 Temmuz Pazar günü öğlen saat 13.00 de Muharrem matem oruçları sonrası Muharrem ayına özgü kazanlarda aşure pişirildi ve dağıtımı yapıldı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ‘’2025 SÜNNET ŞÖLENİ’’ KAYITLARI BAŞLADI
Üsküdar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik desteklerine devam ediyor.
AK PARTİ ÜSKÜDAR’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ BEKLENİYOR
Adalet ve Kalkınma Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir görevinden istifa ettiğini duyurdu.