
GÖKTÜRK SARAY DAN ÇENGELKÖYSPOR A TERBİYESİZLİK...
SİZİN EV SAHİPLİĞİNİZ BATSIN!
GÖKTÜRK SARAY DAN ÇENGELKÖYSPOR A TERBİYESİZLİK...
SİZİN EV SAHİPLİĞİNİZ BATSIN!
Çengelköy SK olarak 12 Ocak 2025 Pazar günü deplasmanda oynadığımız Göktürk Saray SK maçı ardından yaşanan hadsizlik ile ilgili açıklama yapma gereği duyuyoruz. Maçın başından itibaren sahaya atılan yabancı maddelerin, sahada yumruklanan oyuncularımızın, kötü tezahürat ve yapılan şahsi tehditlerin ardından ev sahibi takımın bulduğu son dakika golü neticesinde üç puanı kaçırıp kendilerine 1 puanı hediye bırakmış bulunmaktayız. Bunlara yabancı değiliz, güçlü olanın bu şekilde bir muameleye maruz bırakıldığını daha önceki tecrübelerimizde de görmüştük. Ancak şöyle bir nokta var.
Bizden böyle mi gördünüz?
Ligin ilk yarısında kendimize yakışan şekilde ağırladığımız rakibimize, tümüyle dostane olarak teşrif ettiğimiz, ilk etapta da hak ettiğimiz gibi ağırlandığımız karşılaşmanın başlama vuruşu ile rakip takım taraftarından insanlık dışı bir muameleye maruz bırakıldık. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi maçın son düdüğüne kadar olan kısma yabancı değiliz. Fakat maçın son düdüğü neticesinde kameraların kapatıldığı, çekim yapanların bile darp edildiği, bir futbol kulübü olarak CANIMIZI ZOR KURTARDIĞIMIZ bu süreci bize reva gören rakip takıma, teknik ekip, yönetim ve taraftarına verilecek cevabı kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz. Daha öncede aynı sahada benzer olaylar yaşanmış olması, maçın gerilim seviyesinin de yüksek olmasına rağmen hiç bir güvenlik önlemi alınmamış olması da ayrı bir konu başlığı. Bu olayların yaşanması için hazırlanan ortam tabi ki gözümüzden kaçmadı. Çengelköy Spor Kulübü olarak bu olaylara karışan tüm şahısların gerekli cezaları alacağını ümit ediyoruz.
Son olarak,
Tüm bu çirkinliğe ve olumsuzluğa rağmen sahada bizlere yardım eden Amatör Milli Takım ve rakip takım kaptanı Kahraman Çetin’e teşekkür etmeyi bir borç biliriz. Her şeye karşın haklının ve doğrunun yanında olma çabası kaptanın karakterine yakışan bir davranış olmuştur.
Unutulmasın! ki mazisinde yatan tarihi ile Çengelköy Spor Kulübü koca bir çınardır yaşanan olaylar neticesinde iyinin de kötünün de kredisi tarafımızca baki kalacaktır. Elbet bir gün bir yerlerde yine karşılaşırız ve emin olun bizler yine aynı misafirperverlikle sizleri ağırlayacağız.
Çengelköy SK Yönetimi
SAADET PARTİSİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ BİRAL AYDIN ÜSKÜDAR’DA YAPILAN TOPLANTIDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Birol Aydın Ekonomik Krizin Yanında Ahlak ve Adalet Krizi Yaşanıyor dedi.
İYİ PARTİ İL BAŞKANI ÜSKÜDARDAYDI

İyi Parti İstanbul İL Başkanı Yücel Coşkun 10 Haziran günü Üsküdar İlçe teşkilatını ziyaret etti beraber gündemi değerlendirdiler.
ŞENAY AYBÜKE YALÇIN ÜSKÜDAR’DA ANILDI

9 yıl önce katledilen öğretmen Şenay Aybüke Yalçın İYİ parti Üsküdar ilçe Başkanlığı tarafından anıldı lokma hayrı düzenlendi. Vatandaşlar tarafından ilgi ile izlenen etkinlikte şehit öğretmen anıldı.
DÜNYA ÇEVRE GÜNÜNDE ÇAKMAKTAN AÇIKLAMALAR

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Harita Mühendisi Hüseyin Çakmak, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
CHP İstanbul 39 İlçe Başkanı son gelişmeleri ile ilgili basın açıklaması yaptı

22 Mayıs günü İl binasında yapılan açıklama sonrası 23 mayıs akşamı Üsküdar da CHP İlçe Başkanı Berk Tütüncü
AK PARTİ ÜSKÜDAR MAHALLE TARAMALARI DEVAM EDİYOR

Ak Parti Üsküdar teşkilatı İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve yönetici arkadaşları ile beraber sırayla Üsküdar ın mahallelerinde tarama çalışmaları yapıyor.
MİSİAD ÜSKÜDAR BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU’NDAN 19 MAYIS VURGUSU

Misiad (Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği) Üsküdar İlçe Başkanı Burhan Makıroğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda
ÜSKÜDAR BELEDİYESİNDEN ENGELLİ ÇOCUĞU OLAN ANNELERE 7.500 TL NAKİT DESTEK

Üsküdar Belediyesi, ilçede yaşayan engelli bireyler ve ailelerine yönelik destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
HER KURBAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN!

28 yıldır kanserle mücadelede öncü rol üstlenen LÖSEV
MHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA MUSTAFA GİDER ATANDI

BAŞKAN Üsküdar’dan Teknoloji ve Siyasete Uzanan Bir Başarı Hikayesi: Mustafa Gider Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanlığı dönemindeki vizyoner projeleriyle tanınan Mustafa Gider



