
ÇOCUKLAR KAYBOLMASIN PLATFORMUNA ÇENGELKÖYDEN DESTEK
Çocuklar Kaybolmasın Platformu Çengelköy’lü Özgür GÜRSOY’un kurucusu olduğu (resmi) Anlam Patent Ofisi ile tescil ediliyor.
ÇOCUKLAR KAYBOLMASIN PLATFORMUNA ÇENGELKÖYDEN DESTEK
Esra EROL’dan anlamlı bir girişim, “Çocuklar Kaybolmasın Platformu”nu hayata geçiriyor. Çocuklar Kaybolmasın Platformu Çengelköy’lü Özgür GÜRSOY’un kurucusu olduğu (resmi) Anlam Patent Ofisi ile tescil ediliyor.
Esra EROL “Aile içerisinde yaşanan olumsuz olayların kurtuluşu için elimizden geleni yapmaya hazırız. Evladını bataklıktan çıkarmaya çalışan anneler, babalara platformum açıktır. Çocuğunu kurtarmak isteyen annelerin platformu olacak ÇOCUKLAR KAYBOLMASIN PLATFORMUNU” kurduğunu açıkladı.
Esra EROL öncü olduğu “Çocuklar Kaybolmasın Platformu” nun ciddi bir şekilde temellerini atarken, gerçeklikten uzak bir şekilde platformun art niyetli kişilerce deforme edilmesini önlemek amacı ile fikri mülkiyet girişimlerini, yakın zamanda kaybettiğimiz Çengelköy’lü Erkan GÜRSOY’un oğlu, Özgür GÜRSOY’un kurucu ortağı olduğu Anlam Patent Ofisi ile başlatmıştır. Marka sahibinin tekliği ilkesi, bir markaya güvenerek işlem yapan/destek veren üçüncü kişilerin haklarını koruma altına almakta olduğundan Çocuklar Kaybolmasın Platformu’nun güvende olabilmesi için Marka Tescil işlemleri resmi patent ofisi olan Anlam Patent ile kayıt altına alınmıştır.
ESRA EROL: "ÇOCUKLAR KAYBOLMASIN PLATFORMUNU KURUYORUM. AİLE İÇERİSİNDE YAŞANAN OLUMSUZ OLAYLARIN KURTULUŞU İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ. EVLADINI BATAKLIKTAN ÇIKARMAYA ÇALIŞAN ANNELER, BABALARA PLATFORMUM AÇIKTIR. ÇOCUĞUNU KURTARMAK İSTEYEN ANNELERİN PLATFORMU OLACAK!"
WHATSAPP İHBAR HATTIMIZ 0 545 746 25 25
Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş'tan operasyona ilişkin açıklama: Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik usulsüzlük ve rüşvet iddialarına ilişkin düzenlenen operasyona ilişkin Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra imar ve yapı ruhsatı işlemleri kapsamında herhangi bir bağış ya da katkı talebinin kesin olarak yasaklandığını söyledi.
Üsküdar Belediyesi'ne operasyon! 20 kişi gözaltına alındı

Üsküdar Belediyesi'ne operasyon yapıldı. İstanbul ve Yalova olmak üzere 30 farklı adreste eş zamanlı yapılan aramalarda belediye başkan yardımcısı dahil 20 kişi gözaltına alındı.
ATIKSIZ ÜSKÜDAR, ATIKSIZ MUTFAK PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ

Üsküdar Belediyesi, 30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü kapsamında gıda israfına dikkat çekmek ve
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN KEMİK İLİĞİ KANSERİNE DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK

1-31 Mart Kemik İliği Kanseri (Multiple Miyelom) Farkındalık Ayı kapsamında, Kanser Savaşçıları Derneği ile International Myeloma Foundation iş birliğinde düzenlenen farkındalık etkinliği, Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirildi.
İMAR KONUSUNDA SON DEĞİŞİKLİKLER

Üsküdar imar Kültür derneği kentsel dönüşümle ilgili Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde 28 Mart cumartesi günü bir panel düzenledi.
KURTULUŞUMUZ YENİLENEBİLİR ENERJİDE

Yenilenebilir enerjide tarihi zirve: Güneş ve rüzgar yükselişte
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Hüseyin Çakmak’tan Yerli ve Milli Tiyatro Vurgusu

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Hüseyin Çakmak, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, yerli ve milli tiyatronun önemine dikkat çekti.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR YİNE ŞAMPİYON

Son 3 sezondur semtimizin parlayan yıldızı olan, semtimiz halkının kurduğu Küçüksu Rasathane Spor Kulübü çok büyük bir başarıya daha imza atarak İstanbul Süper Amatör ligine yükseldi.
DÖNÜŞÜM KUTUSUNA ÇÖP ATMAYALIM

Bölgemizde 30 dan fazla site var bunların en büyüğü benim de yaşadığım ATA 2 sitesi sitemizde yaşam başladığından beri çöp konteynerleri var.
AK PARTİ ÜSKÜDAR STK LARLA İFTAR BULUŞMASI YAPILDI

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen geniş katılımlı iftar programı, ilçedeki siyasi parti temsilcilerini, STK’ları ve kanaat önderlerini aynı sofrada buluşturdu.




