Küçüksu Armatörler İlköğretimde Okuma Bayramı.

Küçüksu Armatörler İlköğretimde Okuma Bayramı.

Tarih 07 Haziran 2011, 15:21 YazdırBu haberi yazdır

26 Mayıs Akşamı armatörler ilköğretim Okulunda Okuma bayramı yapıldı.

Küçüksu Armatörler İlköğretimde Okuma Bayramı.
26 Mayıs Akşamı armatörler ilköğretim Okulunda Okuma bayramı yapıldı. Önce 1.Sınıf öğrencilerinin ardından da anaokulu sınıfının okuma bayramları ayrı ayrı törenleri  yapıldı. 1.sınıfların okuma bayramına Üsküdar İlçe Milli eğitim Müdürü İlyas Tekin de katıldı. Okuma bayramının sevincine çocukların mutluluklarına velileri de eşlik etti. Okul müdürü Gönül Yılmaz açılış konuşması yaparak emeği  geçen öğretmenleri ve yoğun çaba gösteren öğrencileri tebrik etti.
 
Milli Eğitim Müdürü de katılımcıları selamladı ve okulun eksikliklerini bildiklerini ellerinden geleni yapacaklarını belirtti öğrencilerle tek tek ilgilendi ve tebrik etti.
 
1990-1991 Eğitim-Öğretim yılında hizmete açılan okul, halen Anasıfı ile beraber 10 derslikli bir ilköğretim okulu olarak eğim-öğretime devam etmektedir.  Ancak tesbit ettiğimiz üzere okulun güçlendirmeden ziyade yıkılarak yeniden yapılması yerinde olur kanaatindeyiz. Boğaziçi Çengelköy Gazetesi olarak öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyor ileriki yaşamlarında başarılar diliyoruz.
 
Bu haber 780 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER