
ÜSKÜDAR MEHMET AKİF ERSOY MAHALLESİ RİNG SEFERLERİ BAŞLADI


Üsküdar Belediyesi tarafından Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde ulaşım kolaylığını sağlamak amacıyla yeni bir ring seferi daha başlatılıyor.
ÜSKÜDAR MEHMET AKİF ERSOY MAHALLESİ RİNG SEFERLERİ BAŞLADI
Üsküdar Belediyesi tarafından Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde ulaşım kolaylığını sağlamak amacıyla yeni bir ring seferi daha başladı.
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Hilmi Somuncu yerel seçim döneminde muhtar adayı iken ring seferi yapılmasını gündeme getirmişti. Seçim sonrası da yeni seçilen Belediye Başkanı Sinem Dedetaş ve tüm başkan yardımcılarına her görüşmesinde bu talebini yineledi.
Belediye yönetimi Mehmet Akif Ersoy Mahallesinin büyüklüğünü göz önüne alarak mahalle merkezinde yaşayanları Mehmet Akif Ersoy Caddesi total benzin istasyonunda oluşturulan durağa ulaştıracak. Oradan da merkezde bulunan Muhtarlık meydanına getirecek.
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Hilmi Somuncu gazetemiz aracılığı ile Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş ve emeği geçen belediye personeline mahalleli adına teşekkür etti.
Üsküdar Belediyesi tarafından daha önce Ünalan ve Küçük Çamlıca mahallelerinde başlatılan ring seferlerine Mehmet Akif Ersoy mahallesi de ekleniyor
Daha önce Ünalan ve Küçük Çamlıca mahalleleri arasında ulaşım kolaylığı sağlamak amacıyla ring seferleri başlatan Üsküdar Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ring seferlerini ilave etti.
İlçede ulaşım kolaylığını artırmak amacıyla daha önce Ünalan ve Küçük Çamlıca mahalleleri arasında faaliyete giren ring seferinin ardından, gelen talepleri değerlendiren Üsküdar Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yeni ücretsiz bir ring seferini hizmete sunuyor.
Seferler, 2 Aralık Pazartesi günü hizmete sunulmaya başlandı.
“10 BİNİN ÜZERİNDE VATANDAŞ TAŞINDI”
Daha önce Ünalan ve Küçük Çamlıca mahalleleri arasında düzenlenen ring seferleri 4 Eylül’den beri kesintisiz olarak devam ederek, bu hatta bu güne kadar 10 binin üzerinde vatandaş taşındı.
Mahallelinin talepleri ile toplu taşımayı güçlendirmek isteyen belediye, yarım saat aralıklarla planlanan ring seferleriyle ulaşım ağını geliştirmeyi ve mahalle sakinlerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefledi.
Ring seferleri, hafta içi her gün Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarlığı yanından hareket etmekte ve güzergahı boyunca Çamlıca Yolu Caddesi, Giresun Sokak ve varış noktası olan Sağlık Sokak gibi cadde ve sokaklardan geçiyor. Hattın dönüşü Sağlık Sokak üzerinden yapılarak başlangıç noktasına yapılıyor.
Sabah seferleri ise; Çamlıca Yolu Caddesi’nden saat 07.00'de başlıyor. Seferler, her yarım saatte bir olmak üzere 11.00'e kadar devam ediyor.
Öğleden sonra seferleri ise, saat 15.00'te başlayarak 19.00'a kadar, yine yarım saatlik aralıklarla yapılıyor.
Sağlık Sokak’tan ise 07.15’de başlayan seferler 19.15'te Çamlıca Yolu Caddesi'nde sona eriyor.
HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: En düşük emekli aylığı asgari ücret düzeyine yükseltilmeli
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, temmuz ayında belirlenecek emekli aylığı artışının emekliler ve hak sahiplerinin alım gücünü koruyacak ve yaşam standartlarını destekleyecek bir düzeyde olmasını talep ettiklerini belirtti.
Bir Mucize ANNE SÜTÜ
Anne sütünün faydaları saymakla bitmez.
HASİP PAŞA YALISI
Üsküdar 52 mahalle iken bir tanesi de Hasippaşa Mahallesi idi bu isim nereden geliyor
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NİN YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR
Üsküdar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları için kayıt süreci başladı.
ÜSKÜDAR’A GELİR İKEN YENİDEN BAŞLIYOR
Üsküdar sahilinde gerçekleşecek etkinlikte Üsküdarlıları hoş bir müzik, renkli stantlar, el emeği üretimler ve sokak lezzetleri karşılayacak
Saadet Partisi mitinginde on binler haykırdı Özgür Gazze Özgür Filistin saldırılar artık son bulsun
Saadet Partisi lideri Arıkan Üsküdar'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmasında
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
SEMTİMİZİN YENİ GURURU ŞAMPİYON KÜÇÜKSU RASATHANESPOR
KÜÇÜKSU RASATHANE bu sene yer aldığı 2. Amatör 19. Grupta namağlup şekilde ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek önümüzdeki yıl 1. Amatör Lig’de oynamaya hak kazandı.
LİM MİMARLIK VE ATLAS İNŞAAT ALTINKÖY SİTESİNİ DÖNÜŞTÜRECEK
23 Mayıs Cuma günü Altınköy Sitesi kooperatif ortakları Bostancı Dedeman otel toplantı salonunda proje sunumu izlemek için bir araya geldiler.
ALTINKÖY SİTESİNDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR
Altınköy sitesi 2024 olağan genel kurulunu 24 Mayıs Cumartesi günü Güzeltepe de Kral düğün salonunda yaptı.