
BAŞKAN DEDETAŞ, ORDU KÜLTÜR BULUŞMALARI’NA KATILDI
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, İBB tarafından “Kültür Buluşmaları” kapsamında Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen 13. Ordu Günleri’ne katıldı.
BAŞKAN DEDETAŞ, ORDU KÜLTÜR BULUŞMALARI’NA KATILDI
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, İBB tarafından “Kültür Buluşmaları” kapsamında Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen 13. Ordu Günleri’ne katıldı.
Yenikapı Etkinlik Alanı’nda gelenekselleşen ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce (İBB) “Kültür Buluşmaları” kapsamında düzenlenen Ordu Günleri devam ediyor.
Bu yıl 13.’sü düzenlenen Ordu Kültür Buluşmaları’na Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş ile Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.
Konuk belediye Başkanlar Dedetaş ve Ovalıoğlu, etkinlik alanına gelişlerinde davul zurna ile karşılandı. Standları tek tek gezen başkanlar, geleneksel yemek ve tatlılar ile el emeği ürünler hakkında bilgi aldı.
Katılımcılarla sık sık fotoğraf çektiren ve standlarda bulunan Ordu ilçe belediye başkanlarıyla sohbet eden Dedetaş, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.
Ordu günlerine katılımından duyduğu mutluluğu dile getiren Dedetaş, Ekrem İmamoğlu ve İBB’ye gelenekselleşen bu güzel organizasyon için teşekkürlerini iletti.
Kadim şehir Ordu’nun çeşitli tatlarını yakından takip ettiğini belirten Dedetaş, el emeği eserleri inceleyerek her bir ürünün kıymetine de değindi.
Başkan Dedetaş, bazı standlardan alışveriş de yaptı. Ordu Kültür Buluşmaları, 17 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek.
ORDULULAR VALİDE SULTAN GEMİSİNDE BULUŞTU
Ordulular buluşma günlerinde 16 Kasım sabahı Üsküdar Belediye Başkanlığının organize ettiği Valide Sultan gemisinde kahvaltılı boğaz gezisine İstanbul Ordu dernekleri yönetimleri katıldı. Bazı Ordu ilçe belediye Başkanı ve yardımcılarının yanı sıra Üsküdar mahalle muhtarları da katıldılar geziye.
Ev sahibi olarak konuşan ve konukları karşılayan Üsküdar belediye Meclis Üyesi Aysel Can Ekşi Başkan Sinem Dedetaş ın hoşgeldiniz mesajını iletti, dernek yöneticilerini Üsküdar da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR YİNE ŞAMPİYON

Son 3 sezondur semtimizin parlayan yıldızı olan, semtimiz halkının kurduğu Küçüksu Rasathane Spor Kulübü çok büyük bir başarıya daha imza atarak İstanbul Süper Amatör ligine yükseldi.
DÖNÜŞÜM KUTUSUNA ÇÖP ATMAYALIM

Bölgemizde 30 dan fazla site var bunların en büyüğü benim de yaşadığım ATA 2 sitesi sitemizde yaşam başladığından beri çöp konteynerleri var.
AK PARTİ ÜSKÜDAR STK LARLA İFTAR BULUŞMASI YAPILDI

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen geniş katılımlı iftar programı, ilçedeki siyasi parti temsilcilerini, STK’ları ve kanaat önderlerini aynı sofrada buluşturdu.
Ülker Sports Arena’da Hazırlanan Gıda Paketleri Ramazanda Binlerce Aileye Ulaşacak

İstanbul’da Ülker Sports Arena’da gönüllüler ve bağışçılar ile hazırlanan koliler, yüzlerce lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkin hastaların evlerine kadar ulaştırılıyor.
İYİ PARTİ ÜSKÜDAR İFTAR BULUŞMASI STK LAR İLE YAPILDI

İYİ Parti Üsküdar ilçe Başkanlığı 4 Mart akşamı iftar sofrasında Üsküdar STK buluşmasını yaptı.
ATA 2 SİTESİNDE CADDELER YENİLENİYOR

Yaklaşık 25 sene önce yapılan parke taş kaplamalı yolların yenilenmesi işi ATA 2 sitesi yönetimi tarafından karar altına alındı ve uygulama başlatıldı.
SAADET PARTİSİ Üsküdar adalet sofrası buluşması gerçekleşti

Saadet Partisi Üsküdar İlçe başkanı Hüseyin Çakmak Ramazan’ın getirdiği rahmet, merhamet ve birlik ruhu sadece bu aya mahsus kalmasın; toplumumuzun her alanına yayılsın. dedi
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN ANNELER VE BEBEKLER İÇİN ANNE-BEBEK TAKSİ HİZMETİ

Üsküdar Belediyesi, anne adayları ve yeni doğum yapan annelerin sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşabilmesi amacıyla Anne-Bebek Taksi hizmetini başlattı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN AYINA KAPSAMLI HAZIRLIK

Üsküdar Belediyesi tarafından Ramazan ayına ilişkin hazırlıklar kapsamında iftar alanları kurulurken, Ramazan kolileri dağıtılmaya başlandı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE DESTEK

Sosyal Belediyecilik anlayışı adına Üsküdar Belediyesi, eğitim alanında yaptığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor.





