Boğaziçi Alevi Kültür Derneği Gençlik Şöleni.

Boğaziçi Alevi Kültür Derneği Gençlik Şöleni.

Tarih 02 Mayıs 2010, 17:01 YazdırBu haberi yazdır

1 Mayıs akşamı dernek merkezi Güzeltepe Mahallesinde bulunan Boğaziçi Alevi Kültür Derneği Kral Düğün Salonunda Gençlik şöleni yaptı.

1 Mayıs akşamı dernek merkezi Çengelköy Güzeltepe Mahallesinde bulunan Boğaziçi Alevi Kültür Derneği Kral Düğün Salonunda Gençlik şöleni yaptı.

Gençlik Şölenine Güzeltepe Mahallesi sakinlerinin yani sıra A.B.Dernekleri federasyonu Başkanı Ali Balkız yöneticilerinden Ali Kenanoğlu ve Hatice Altınışık katıldılar. Ayrıca Kazım Karabekir Dernek Başkanı ve yönetim kurulu arkadaşları da yoğun bir katılım yaptılar.

Şölen halaylarla türkülerle başladı. Dernek başkanı Nursel Yılmaz katılımcıları selamladı hoşgeldiniz dedi ve Güzeltepe’ye bir cemevi kazandırmak için çalışmalara hız verdiklerini hatırlattı.Ardından A.B.Federasyon Başkanı Ali Balkız Gençlerin şölenine katılmaktan onur duyuyorum dedi.Gençlerin ve kadınların olmadığı hiçbir hareketin başarılı olamayacağına inandığını belirtti.

Sunuculuğunu gençlerin yaptığı şölende konuşmaların ardından sahne Sahkulu Derneğinin cem grubuna verildi. Semah gösterisi alkışlar arasında bittikten sonra sahneye grup Divriğiden, Ali Kayaoğlu ve Boğaziçi Alevi Kültür Derneği korosu ve de Sevgi Demir çıktılar.Pınar Sağ ise güzel sesiyle konukları hem eğlendirdiler hem coşturdu.Birlik beraberliği arttırmaya yönelik şölen ile ilgili katılımcılar memnuniyetlerini belirttiler.

İrtibat tel: 422 02 00 Çengelköy Güzeltepe Muhtarlık Arkası
Bu haber 2210 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER