
DALGIÇKENT KAT MÜLKİYETİNE KAVUŞTU


Geçmiş yıllarda 2-B sorununun çözümünü takiben arsalarına kavuşan Dalgıçkent sitesi artık kat mülkiyetini de kurarak bireysel tapu dağıtım töreni düzenledi.
DALGIÇKENT KAT MÜLKİYETİNE KAVUŞTU
Geçmiş yıllarda 2-B sorununun çözümünü takiben arsalarına kavuşan Dalgıçkent sitesi artık kat mülkiyetini de kurarak bireysel tapu dağıtım töreni düzenledi.
Site yönetimi tarafından düzenlenen kat mülkiyetli tapu dağıtım töreni 10.Mart Pazar günü açık hava toplanma sahasında yapıldı. Başkan Derya Özaydın ve yönetici arkadaşları Belgin Harmankaya ile Selahattin Ersoy un mutlulukları gözümüzden kaçmadı. Her katılımcıyı karşıladılar ilgilendiler. Kooperatif ortakları da çok mutluydular.
Site Başkanı Derya Özaydın konuşmasında “30 yıllık beklenen sorunu sizlerin desteği ve gösterdiği güvenle çözdük. Geçmişten günümüze binalarımızın yapımından ferdileşmeye kadar geçen sürede emeği geçen herkese teşekkürler ediyorum. Hepimize hayırlı olsun. Özellikle plan tadilatı döneminde desteklerini esirgemeyen İBB yetkililerine ve Üsküdar belediye yetkililerine de teşekkür ediyorum.“dedi.
Yakın dönemde görev yapan Mustafa Karapoyraz ise “ 7 yıl önce seçildiğimizde sizlere bireysel tapu sözü vermiştik, sözümüzü yerine getirmenin onurunu yaşıyorum. Çabalarımız boşa gitmedi iyi bir sonuca ulaştık dedi. Eski yönetici Celal Barış da yöneticileri gösterdikleri çabadan ve başarılarından dolayı tebrik etti.
Yönetim kurulu üyeleri de duygularını paylaştılar önce birbirlerine tapularını verdikten sonra katılımcılara blok blok tapularını teslim ettiler.
Çengelköy gazetesi olarak yönetim kurulunu göstermiş olduğu kararlı mücadelesinden dolayı kutluyoruz site sakinlerine de hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Çengelköy-Kuzguncuk-Kabataş Hattı’na Beşiktaş Uğraması Eklendi
İstanbul Şehir hatlarından Çengelköy İskelesini güçlendiren bir adım geldi.
HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: En düşük emekli aylığı asgari ücret düzeyine yükseltilmeli
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, temmuz ayında belirlenecek emekli aylığı artışının emekliler ve hak sahiplerinin alım gücünü koruyacak ve yaşam standartlarını destekleyecek bir düzeyde olmasını talep ettiklerini belirtti.
Bir Mucize ANNE SÜTÜ
Anne sütünün faydaları saymakla bitmez.
HASİP PAŞA YALISI
Üsküdar 52 mahalle iken bir tanesi de Hasippaşa Mahallesi idi bu isim nereden geliyor
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NİN YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR
Üsküdar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları için kayıt süreci başladı.
ÜSKÜDAR’A GELİR İKEN YENİDEN BAŞLIYOR
Üsküdar sahilinde gerçekleşecek etkinlikte Üsküdarlıları hoş bir müzik, renkli stantlar, el emeği üretimler ve sokak lezzetleri karşılayacak
Saadet Partisi mitinginde on binler haykırdı Özgür Gazze Özgür Filistin saldırılar artık son bulsun
Saadet Partisi lideri Arıkan Üsküdar'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmasında
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
SEMTİMİZİN YENİ GURURU ŞAMPİYON KÜÇÜKSU RASATHANESPOR
KÜÇÜKSU RASATHANE bu sene yer aldığı 2. Amatör 19. Grupta namağlup şekilde ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek önümüzdeki yıl 1. Amatör Lig’de oynamaya hak kazandı.
LİM MİMARLIK VE ATLAS İNŞAAT ALTINKÖY SİTESİNİ DÖNÜŞTÜRECEK
23 Mayıs Cuma günü Altınköy Sitesi kooperatif ortakları Bostancı Dedeman otel toplantı salonunda proje sunumu izlemek için bir araya geldiler.