İYİ PARTİ ÜSKÜDAR MUHTARLAR BULUŞMASI YAPILDI

İYİ PARTİ ÜSKÜDAR MUHTARLAR BULUŞMASI YAPILDI

Tarih 06 Mart 2024, 10:29 YazdırBu haberi yazdır

İYİ parti Üsküdar İlçe başkanı Hasan Ofluoğlu Üsküdar ın muhtarları ile kahvaltılı bir toplandı düzenledi.

İYİ PARTİ ÜSKÜDAR MUHTARLAR BULUŞMASI YAPILDI


İYİ parti Üsküdar İlçe başkanı Hasan Ofluoğlu Üsküdar ın muhtarları ile kahvaltılı bir toplandı düzenledi.


Üsküdar ın muhtarları ile İBB Başkan adayı Buğra Kavuncu Üsküdar Belediye Başkan adayı Ertaç Ergüven projelerini anlatma fırsatı buldular. İYİ Parti il başkanı Yücel Coşkun ve Üsküdar Belediye Meclis adayları da toplantıya katıldı.


Hasan Ofluoğlu katılımcılara hoş geldiniz diyerek adaylarını tanıttı sözü İl başkanı Yücel Coşkun’a verdi “ Yerel seçimin en hareketli kesimi muhtarlık seçimlerinde yaşanıyor. Kendi cebinden broşürünü bastırıyor afişini asıyor ve sandıklarda oylarını takip ediyorlar. Ancak İstanbul da bu kadar çok masraf yapan adayların harcamalarını milletimizin dikkatine sunuyoruz. Bunlar nelerin sözü verilerek yapılmaktadır ? Üsküdar Belediye Başkan adayımız İnşaat mühendisi yetiştiren bir profesör olması deprem uzmanı olması öncelikli tercihimizdi. Üsküdar seçmeninin bunu dikkate alacağını düşünüyorum.” Dedi.

Üsküdar Belediye Başkan adayı Ertaç Ergüven ise “Üsküdar için hayallerimiz var depreme dayanıklı yapılar için kentsel dönüşüm bunların başında geliyor. Köklü çözümler öneriyoruz, diğer adayların ağzından bu konularda hiçbir şey çıkmıyor. Üsküdar a özel turizmi geliştireceğiz. Kadınlarımıza gençlerimize çocuklarımıza öncelik tanıyacağız. Yeni doğan çocuklara hoşgedin paketi ile destek olacağız. İki yıl boyunca pek çok masrafını karşılayacağız. Yaşlılar için projelerimiz var yetkiyi aldığımızda 24 ana maddede özetlediklerimiz hayata geçireceğiz. “diyerek özetledi.


İBB Başkan adayı Buğra Kavuncu ise “genel seçim döneminde cumhurbaşkanlığı sistemi iyi gitmiyor bunu değiştirmek gerek diyerek ittifak yaptık, ama olmadı. Ya devam edecektik yada hür ve müstakil olarak tek başımıza yolumuza devam edecektik, biz bunu seçtik. Aldığımız kararın ne kadar yerinde olduğunu seçim çalışmalarında görüyorum. Türkiye iki yapı arasında sıkıştı biz buradan çıkış yolunu gösteriyoruz.


Dört ana başlığımız var

1.Barınma

2.Ulaşım otopark

3.Sosyal belediyecilik

4.Düzensiz Göç

Barınma problemini iyice açarak şöyle dedi. “son beş yıllık dönüşüm karnesi zayıf evvelki 25 yıllık karne de zayıf. Fikirtepe yi bu hale sokan Murat Kurum dur. Kurum 600.000 konutu 5 yılda yapacağım diyor, deprem bölgesinde hala 70.000 konutu bile yapamadılar. Düzensiz göç beka sorunudur. Biz bu sorunu üç yıla yayarak düzelteceğiz. Aylık ulaşım bedelini düşüreceğiz.”

 

Bu haber 470 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER