SAADET PARTİSİ ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILMAZ BAYAT:

SAADET PARTİSİ ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILMAZ BAYAT:

Tarih 04 Mart 2024, 18:19 YazdırBu haberi yazdır


ÜSKÜDAR MUTLU İNSANLAR ŞEHRİ OLACAK

SAADET PARTİSİ ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILMAZ BAYAT:


ÜSKÜDAR MUTLU İNSANLAR ŞEHRİ OLACAK


Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bayat, Ünalan pazarını ziyaret etti. Bayat, “Yeniden Üsküdar’a hizmet edebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Biz Üsküdar’ın mutlu insanlar şehri olmasını istiyoruz. Yeniden Üsküdar’a hizmet edebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Adaylığının açıklandığı günden bu yana Üsküdar’ı karış karış gezen ve Üsküdarlılarla bir araya gelen Bayat, ilçede oldukça seviliyor. 1994-2004 yılları arasında Üsküdar Belediye Başkanlığı da yapan Yılmaz Bayat, Üsküdarlılar tarafından “Efsane Başkan” olarak anılıyor.


YENİDEN ÜSKÜDAR’A HİZMET EDEBİLMEK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ


Seçim çalışmalarına Ünalan Mahallesi’nde devam eden Bayat, semt pazarında esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Esnaf ve Ünalanlılar tarafından ilgiyle karşılandı. Programa dair açıklamalarda bulunan Başkan Adayı Bayat, “Üsküdar’ın her mahallesinde olduğu gibi Üsküdarlılarla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Her yerde büyük bir ilgiyle karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeniden Üsküdar’a hizmet edebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz” şeklinde konuştu.


ÜSKÜDAR MUTLU İNSANLAR ŞEHRİ OLACAK


Üsküdar’ın birçok alanda sorunları olduğu belirten Bayat, “Biz de her Üsküdarlı gibi ilçemizde yaşıyor ve şehrimizin sorunlarına yakinen şahit oluyoruz. 10 yıllık belediyecilik tecrübemizle bu sorunları nasıl aşacağımızı biliyoruz. Biz Üsküdar’ın mutlu insanlar şehri olmasını istiyoruz. Çalışma ve projelerimizde buna odaklanıyoruz. Ruhuna dokunulmamış, ihtiyaçları karşılanmamış, evine huzurla gidememiş insanların mutlu olma ihtimali yok. Biz buna odaklandık, Üsküdarlıların desteğiyle de başaracağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Bu haber 176 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER