
Best Buddies Eşleştirme Töreni yapıldı...


Üsküdar Validebağ Fen Lisesi, artık gelenekselleştirdiği Best Buddies Eşleştirme Töreninin üçüncüsünü Şubat ayı içerisinde gerçekleştirdi.
Best Buddies Eşleştirme Töreni yapıldı...
Üsküdar Validebağ Fen Lisesi, artık gelenekselleştirdiği Best Buddies Eşleştirme Töreninin üçüncüsünü Şubat ayı içerisinde gerçekleştirdi.
Çok değerli bir sosyal sorumluluk projesi olan çalışma, özel gereksinimli bireylerle bire bir dostluklar kurulmasını sağlayan küresel bir gönüllülük hareketi. Proje kapsamında yer alan programlar ile, bu topluluk içerisindeki bireylerin akranlarıyla anlamlı dostluklar kurmalarına, başarılı işler elde etmelerine, bağımsız yaşamalarına, topluluk önünde konuşmalarına, kendilerini savunmalarına, iletişim becerilerini geliştirmelerine ve topluluk tarafından değerli hissetmelerine yardımcı oluyor.
Validebağ Fen Lisesi bu küresel farkındalık çalışmasına iki yıldır Üsküdar Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri ile dostluklar kurarak katılıyor. Bu yıl da eşleştirme törenimizde 8 öğrencimiz yepyeni ve belki de ömür boyu sürecek kıymetli bir dostluk için bir başlangıç yaptılar.
NEDİR ;
Best Buddies, 1989 yılında Anthony Kennedy Shriver tarafından kurulan kar amacı gütmeyen bir organizasyondur. Best Buddies’in misyonu, birebir dostluklar, entegre istihdam, liderlik gelişimi ve zihinsel ve gelişimsel engelleri bulunan insanlar için kapsayıcı yaşam fırsatları yaratan küresel bir gönüllü hareket oluşturmaktır.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR GOFİ HOUSE CAFE SPONSORLUĞUNDA SÜPER AMATÖR HEDEFİ İLE SEZONA BAŞLIYOR
Geçen sezon namağlup şampiyon olarak 1.Amatör lige yükselen semtimizin en önemli kulüplerinden olan Küçüksu Rasathane Spor, yeni sezona da yine çok iddialı şekilde hazırlandı.
ÜSKÜDAR’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ETKİNLİKLERİ
Üsküdar Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.
CHP 20 AĞUSTOS’DA ÜSKÜDARDA EYLEMDEYDİ
CHP nin haftada bir İstanbul bir tane de Anadolu da olmak üzere yaptığı mitinglerin bir tanesi de 20 Ağustos Çarşamba günü Üsküdar da düzenlendi.
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA TAHA SARICAOĞLU ATANDI
Üsküdar AK Partide görev değişikliği yaşandı İlçe Başkanlığı görevinden alınan Erdem Demir in yerine Taha Sarıcaoğlu atandı.
VİZYON ÜSKÜDAR 2050 GENÇLİK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ
Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Vizyon Üsküdar 2050 Gençlik Buluşması kapsamında, Vizyon Üsküdar 2050 planlama süreci kamuoyu ve gençlerle paylaşıldı
ÜSKÜDAR’DA İKİ “EMEKLİLER LOKALİ”NİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
Emeklilere yönelik sosyal destek projelerini sürdüren Üsküdar Belediyesi, iki “Emekliler Lokali”nin hizmete açılışını gerçekleştirdi.
SAADET ÜSKÜDAR’DA HÜSEYİN ÇAKMAK DÖNEMİ
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nda Hüseyin Çakmak ilçe başkanlığı görevi getirildi.
BOĞAZİÇİ CEMEVİNDE MUHARREM LOKMASI PAYLAŞILDI
13 Temmuz Pazar günü öğlen saat 13.00 de Muharrem matem oruçları sonrası Muharrem ayına özgü kazanlarda aşure pişirildi ve dağıtımı yapıldı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ‘’2025 SÜNNET ŞÖLENİ’’ KAYITLARI BAŞLADI
Üsküdar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik desteklerine devam ediyor.
AK PARTİ ÜSKÜDAR’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ BEKLENİYOR
Adalet ve Kalkınma Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir görevinden istifa ettiğini duyurdu.