Okul Kermesi İşte Böyle Olur.

Okul Kermesi İşte Böyle Olur.

Tarih 23 Mayıs 2011, 18:13 YazdırBu haberi yazdır

Çengelköy ilköğretim okulu yıllık kermesi 14 Mayıs 'da yapılan bir törenle başladı.

Çengelköy ilköğretim okulu yıllık kermesi 14 Mayıs 'da yapılan bir törenle başladı.
Ancak bu sadece Kermes etkinliği değildi Okulun Fen bilgisi öğretmenleri önderliğinde Fen ve Teknoloji, Teknoloji tasarım projeleri ,Görsel sanat Öğretmenleri önderliğinde Görsel Sanatlar sergisi ve Anaokulu öğrencilerinin çalışmalarından oluşan zengin bir yıl sonu sergisi açılışı da yapıldı.Aynı saatler de yıllık Kermes de başladı hatta veli toplantısı da aynı gün de yapılarak üç büyük etkinlik bir anda yapılmış oldu.
Yıl sonu sergi Açılışında Üsküdar Belediye Başkan yardımcısı Ali Rıza Şenbabaoğlu Okul Müdürü Kevser Olgun Çelik Okul aile birliği başkanı Esat Kalay , veliler ve öğrenciler katıldı.
Açılış konuşmalarında ilk önce Filiz hoca mikrofonu Okul Müdürü Kevser Olgunçelik'e verdi o da konuşmasında böylesi önemli üç etkinliği bir arada yaptıklarını hatırlattı. Tüm yönetim kadrosunun ve öğretmenleri kutladığını belirtti. Öğrenci velilerinin okula bu denli sahip çıktıklarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
"Okul aile birliği Başkanı Esat Kalay 'da yapılan tüm hazırlıkları izlediğini özverili çalışmalarıyla böyle bir sergiyi hazırlayan tüm öğretmenler ve öğrenci kardeşleri mi kutluyorum. Kermesimiz tüm Çengelköylülerin ilgi gösterdiği bir faaliyettir bu kermesi hazırlayan okul aile birliği yönetimini de ayrıca tebrik ediyorum" dedi.
Üsküdar Belediye sosyal işlerden sorumlu başkan yardımcısı Ali Rıza Şenbabaoğlu da çalışkan başkan Esat Kalay başta olmak üzere okula tüm emeği geçenleri tebrik etti. Çengelköy ilköğretim gibi Üsküdar da 3 tane daha böyle tarihi binalar var bunların bakımının ve yaşatılmasının zorluklarını biliyorum. Başkanımız Mustafa Kara ile beraber "faaliyetlerinizin her zaman arkasındandayız" dedi.
Konuşmalardan sonra yıl sonu sergilerinin kurdelesi törenle kesildi. Heyet sergiyi ilgiyle gezdi. Öğrencilerden birebir bilgiler alındı.Ali Rıza başkan bakanlığı bir kaç proje göndermeleri konusunda Okul Müdürüne teklifte bulundu öneri memnuniyetle kabul edildi.Ardından Kermes sergilerine ziyaret yapıldı. Alışverişlerde Çengelköylüler uygun fiyatlarla mamüller aldılar hem de okulumuzun gelir elde etmesi sağlandı.
Bu haber 916 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER