
CHP ADAYI SİNEM DEDETAŞ ÇENGELKÖYDE BASINLA BULUŞTU
Aday adaylığı sonrası Üsküdar CHP Belediye Başkanlığı için adı açıklanan Sinem Dedetaş mahalle muhtarlarımıza ziyaretleri sürerken 24.Ocak günü Üsküdar ve bölge gazeteleri ile de bir buluşma gerçekleştirdi.
CHP ADAYI SİNEM DEDETAŞ ÇENGELKÖYDE BASINLA BULUŞTU
Aday adaylığı sonrası Üsküdar CHP Belediye Başkanlığı için adı açıklanan Sinem Dedetaş mahalle muhtarlarımıza ziyaretleri sürerken 24.Ocak günü Üsküdar ve bölge gazeteleri ile de bir buluşma gerçekleştirdi.
CHP Üsküdar İlçe Başkanı İbrahim Çağlar Atalar ve yönetici arkadaşlarının da katıldığı Çengelköy de yapılan toplantıda başkan açılış konuşması sonrası sözü Belediye Başkan adayına verdi.
Sinem Dedetaş ilçe yöneticileri ve danışmanları ile türlü türlü projeler hazırladıklarını belirtti. İstanbul Denizcilik İşletmelerinde elde ettiği deneyimlerle şeffaf hesap verebilir bir belediyeciliği Üsküdar da kurmayı hedeflediğini belirtti.
Toplumumuza daha iyi hizmet verebilmek ve şeffaf bir iletişim kurabilmek için birlikte daha güçlü adımlar atmaya kararlıyız. Bu adımları halkımızla beraber atacağız. Yeşil alanları koruyacağız deprem toplanma alanlarını koruyacağız estetik bir ilçe için elimizi her yere uzatacağız. Üsküdar’ın her mahallesinin imar sorunları farklılık arz ediyor, ekibimiz bu konuda çalışıyor önermelerimiz bu çalışmalara göre olacak
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Dedetaş, 2 Şubat’ta projelerini kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi. Dedetaş, şunları söyledi: “İstanbul’un en değerli hazinelerinden olan ilçemizi geçmişinden gelen değerlerini korurken yeni yatırımlarla geleceğe taşıyacak taze bir soluğa, farklı bir bakışa ihtiyacı var.
İşte biz, bu hedeflerle Üsküdarlılara adil, şeffaf, eşitlikçi bir yerel yönetim anlayışı ile hizmet etmek için yola çıkıyoruz.”
“Üsküdarlıların özellikle gençlerin ve kadınların kendini kaygılı hissettiklerini biliyoruz. Semt sakinlerinin sorun ve ihtiyaçlarının dinlenmesine, daha fazla yeşil alana, daha zengin fazla sosyal ve kültürel olanaklara ihtiyaç duyduklarını biliyoruz.
Sinem dedetaş CHP Üsküdar sinem dedetaş - CHP Üsküdar belediye başkan aday sinem dedetaş
ÜSKÜDAR ÇOCUK KÖYÜ YENİLENDİ VE ŞENLİKLERLE AÇILDI

Başkan Sinem Dedetaş: Çocuk Köyü’ndeki, 1200 metrekare büyüklüğünde çocuk oyun alanları ve yaklaşık 11 bin metrekarelik yeşil alanda iyileştirmeler yaptık.
ATA 2 ZÜBEYDE HANIM DURAĞININ YERİ DEĞİŞMELİ

Ata 2 site yönetimi ve mahalle muhtarımız Zekiye Hoca nın gündeme getirmesine rağmen ATA 2 Zübeyde Hanım durağı yıllar içinde ATA 2 den uzaklaştıkça uzaklaştı
KIZKULESİ ART GALLERY ÜSKÜDAR DA AÇILDI

Üsküdar merkezde Hakimiyeti Milliye Caddesinde bulunan Kançal iş merkezinin birinci katında 10 Ocak günü Kızkulesi Art Galeri açıldı.
Kamuda Dijital Tebligat dönemi Her vatandaşa zorunlu adres geliyor

Bu öneri yasalaştığında zarflara evlere ve muhtarlıklara gelen tebligatlar tarihe karışacak, her tebligat e posta ile ve mesajla gelecek. Çok geç kalmış bir yasa bu umarız hızla gerçekleşir.
GERÇEK EMEKLİ SAYISI 12.239.971 KİŞİ

Özgür Erdursun, 17 milyon olarak ifade edilen emekli sayısının aslında gerçeği yansıtmadığını belirterek gerçek rakamları açıkladı.
TURAN DEVLETİ TEŞKİLATLARI GENEL MERKEZİ nden Nusaybin’de yaşanan bayrak indirme olayına kınama mesajı yayınlandı.

TURAN Devleti İstanbul İl Başkan yardımcısı Özgür Torun da gazetemize Bayrak indirme olayına karşı tepkisiz kalmadıklarını ve kalmayacaklarını açıklayarak genel merkezin bildirisini paylaştı.
ADALETLİ EMEKLİ MAAŞI İÇİN İNTİBAK GEREKLİ

Türkiye Emekliler Derneği Üsküdar Şube Başkanı Fatma Önerge, emeklilerin taleplerinin dikkate alınması gerektiğini içeren ve bu talepleri sıraladığı bir basın açıklamasını 15 Ocak günü yaptı.
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI BASINLA BULUŞTU

AK PARTİ Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçenin tarihi mekanlarından Valide Sultan Kasrı'nda yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.
CHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI BERK TÜTÜNCÜ BASINLA BULUŞTU

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Berk Tütüncü ve yönetim kurulu arkadaşları ile Belediye Meclisinden üyeler 10 Ocak günü Kandilli Nevmekan da çalışan gazeteciler gününü kutlamak için gazetecilerle buluştu.
MEDİVİA HASTANE YÖNETİMİ GAZETECİLERİ AĞIRLADI

10. Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla düzenlenen Program’da basın mensupları Çengelköy ve çevresinde bulunan tek özel hastane olan MEDİVİA yönetimi ile bir araya geldi.



