CHP ÜSKÜDAR ADAYI SİNEM DEDETAŞ

CHP ÜSKÜDAR ADAYI SİNEM DEDETAŞ

Tarih 10 Ocak 2024, 23:15 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdar CHP Belediye Başkan adayı olarak Sinem Dedetaş "Vira Bismillah "dedi

CHP ÜSKÜDAR ADAYI SİNEM DEDETAŞ


Üsküdar CHP Belediye Başkan adayı olarak Sinem Dedetaş açıklandı.



CHP de aday adaylık aşamasından son günlerinde aday adaylığını açıklayan Sinem Dedetaş genel merkez tarafından aday olarak açıklandı. Ekrem İmamoğlu nun bürokratlarından olan Sinem Dedetaş Denizcilik mühendisleri odası başkanlığı yaptığı gibi son yılların İBB Denizcilik İşletmesi Müdürü idi.


Şimdilik açıklanan isimlere göre CHP den İstanbul da tek kadın aday oldu.


 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bugün yapılan Parti Meclisi (PM) toplantısında birçok il ve ilçe için 31 Mart seçimlerine yönelik adayları kesinleştirdi. Belirlenen adaylar arasında Adana, Hatay, Eskişehir, Mersin ve Aydın büyükşehir belediyeleri yer alırken, İstanbul'da ilçe belediyelerinin de bir kısmı netlik kazandı.


CHP'de yapılan Parti Meclisi toplantısının ardından, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için birçok şehir ve ilçe belediyesinin adayları kesinleşti.



Özgür Özel liderliğinde toplanan PM, Adana, Eskişehir, Hatay, Mersin ve Aydın büyükşehir belediyeleri için de adayları belirlerken, Antalya'da ilçe belediyelerinde gösterilecek adaylar kesinlik kazanmış oldu. CHP tarafından belirlenen listede şu isimler yer alıyor...



CHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı Sinem Dedetaş ın ilk açıklaması şöyle


Kıymetli İstanbullular, Değerli Üsküdarlılar, Bugün İstanbul’a hizmet yolculuğumda yeni bir sayfa açmanın, kadim ilçemiz Üsküdar’ın Belediye Başkan Adayı olarak yola çıkmanın onurunu ve heyecanını yaşıyorum. Bu değişimin öncüsü olmak için bizlere güvenerek bu göreve layık gören Genel Başkanımız Sayın @eczozgurozel’e, değerli parti meclisi üyelerimize, İstanbul İl Başkanımız Sayın @ozgurcelikchp’e ve tüm partili yol arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bana 2019 yılından bu yana Şehir Hatları Genel Müdürü olarak 16 Milyon İstanbulluya hizmet sunma olanağını tanıyan, birlikte yol yürümekten onur duyduğum İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın @ekrem_imamoglu’na da desteği ve güveni için çok teşekkür ediyorum. Üsküdar’da #TamYolİleri gitmek üzere yola çıkıyoruz, yolumuz açık olsun.


Vira Bismillah! “



İSTANBUL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi : Ekrem İmamoğlu



Başakşehir: Mesut Öksüz (İnşaat Mühendisi)



Bayrampaşa: Hasan Mutlu (Eğitimci-İşletmeci)



Beyoğlu: İnan Güney (Mali Müşavir)



Çatalca: Erhan Güzel (İnşaat Mühendisi)



Eyüpsultan: Mithat Bülent Özmen (Kamu Görevlisi)



Gaziosmanpaşa: Hakan Bahçetepe (İş İnsanı)



Güngören: Temel Akkoç (Sigortacı)



Sancaktepe: Alper Yeğin



Silivri: Bora Balcıoğlu (Kamu Yöneticisi)

 

Şile: Özgür Kabadayı (İşletmeci)


Tuzla: Eren Ali Bingöl (Avukat

Üsküdar: Sinem Dedetaş (Mühendis)

 

Bu haber 341 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER