'Okulun için Dilek Tut' start alıyor...

'Okulun için Dilek Tut' start alıyor...

Tarih 17 Nisan 2010, 11:49 YazdırBu haberi yazdır

Geçtiğimiz günlerde Mardin ve Urfa'nın köylerinde Anaokulu açılışları yapan TOGEM, projeleriyle çocukların geleceğine ve onların eğitimlerine katkı sağlamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Mardin ve Urfa'nın köylerinde Anaokulu açılışları yapan TOGEM, projeleriyle çocukların geleceğine ve onların eğitimlerine katkı sağlamaya devam ediyor. Türkiye'nin aydınlığına kendini adayan ve bu amaçla çalışmaları Anadolu'ya uzanan TOGEM, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 90.yılında ''OKULUN İÇİN DİLEK TUT'' kampanyası ile faaliyetlerine bir yenisini daha ekliyor.

TOGEM, kampanya ile hayırseverler vasıtasıyla Edirne'den Kars'a, Mardin'den Yozgat'a, Tokat'tan Siirt'e Türkiye'nin dört bir yanındaki köy okullarında eğitim gören çocukların taleplerini yerine getirmek için kolları sıvadı. Proje sayesinde hayatında hiç bilgisayar görmemiş çocuklar bilgisayarla tanışacak, kütüphaneye gitmemiş öğrencilerin okullarına kütüphane kurulacak, okuluna terlikle giden çocukların ayağına bot, sırtına mont temin edilecek.

Emine Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun katılımıyla 17 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek organizasyonda 100 köy okulunun ihtiyacını gerçekleştirmek üzere kampanyanın startı verilecek. Köy okulunda okuyan öğrencilerden gelen ve dilek ağacına asılan 100 dilek bir yıl içerisinde gerçekleştirilecek. Kampanyaya ilginiz bizleri sevindirecektir.

Tarih : 17 Nisan 2010 Cumartesi Saat : 13.00

Yer : Bağlarbaşı Kültür Merkezi

Adres : Selamiali Mh.Gazi cad.N:22 Bağlarbaşı - Üsküdar

İrtibat : 0216 531 30 40

Üsküdar34.com
Bu haber 1368 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER