Boğaziçi Alevi Derneğini Mehmet Domaç ziyaret etti.

Boğaziçi Alevi Derneğini Mehmet Domaç ziyaret etti.

Tarih 21 Mayıs 2011, 22:43 YazdırBu haberi yazdır

19 Mayıs Perşembe öğle saatlerinde AK Parti 1. bölge Milletvekili adayı Mehmet Domaç Güzeltepe' de bulunan Boğaziçi Alevi Kültür Derneğine bir ziyaret gerçekleştirdi.

19 Mayıs Perşembe öğle saatlerinde AK Parti 1. bölge Milletvekili adayı Mehmet Domaç Güzeltepe' de bulunan Boğaziçi Alevi Kültür Derneğine bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete Belediye Meclis Üyesi Şaban Demiröz ve AK parti İlçe başkan yardımcısı Yusuf Ziya Tufan katıldılar. Boğaziçi Alevi Kültür Derneği Başkanı Asker Yıldız yönetim kurulu arkadaşları ve dernek üyeleri dernek merkezindeydi.

Başkan Asker Yıldız bölgede beş yüzü aşkın alevi ailenin olduğunu ancak inançlarını yerine getirecek bir cemevlerinin olmadığını bunu gerçekleştirmek için bu derneği kurduklarını anlattı. Cenazelerinde ve 40 yemeklerini yapmada ve alevi inancına dair kutsal günlerinde bir araya gelecek bir cemevi arazi tahsis edilmesi halinde tüm topluluğun çok memnun olacağını belirtti.

Ak Parti 1.Bölge Milletvekili adayı Mehmet Domaç'da kendisinde böyle bir yetki olmadığını ancak Belediye başkanına bu taleplerini ileteceğini belirtti.Ayrıca işsizlik azaltmada ,eğitime ayrılan bütçenin artması ve sağlıkta hükümetin yaptığı atılımları hatırlattı.Seçimlerde destek istedi.
Bu haber 798 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER