
ÜSKÜDAR CHP 38.KONGRESİNİ YAPTI ...


26.Ağustos cumartesi günü Üsküdar İlçe Başkanlığı 28.Olağan genel kurulunu geniş bir katılımla gerçekleştirdi.
ÜSKÜDAR CHP 38.KONGRESİNİ YAPTI ...
26.Ağustos cumartesi günü Üsküdar İlçe Başkanlığı 28.Olağan genel kurulunu geniş bir katılımla gerçekleştirdi.
CHP Üsküdar İlçe başkanı Mert Bahçetepe ve yönetim kurulu üyesi arkadaşları kongrenin sorunsuz yaşanması için tüm çalışmaları eksiksiz yaptılar.
Eski Bakan Önay Alpago eski vekil Müslim Sarı ve Üsküdar eski ilçe başkanı ve son seçimde seçilen Milletvekili Suat Özçağdaş da katılımcılar arasında idi.
Faaliyet raporları okundu müzakereye açıldı delegeler söz aldı konuşmalarını yaptı. İlçe Başkan adaylarının konuşmaları da ilgiyle izlendi. Üç Aday ve listesi seçimlerde yarıştı.
İbrahim Çağlar Atalar İlçe Başkanı olarak seçildi, konuşmasında “Değerli Üsküdarlı yol arkadaşlarım,
Üsküdar’ın aydınlık geleceği için mahalle örgütlerimizi daha da yüreklendirerek, dayanışma içinde, inanarak çalışacağız. İlçe binamızı, tüm sorunların şeffaf çözüm merkezi haline getireceğiz. Hep beraber mahalle mahalle, sokak sokak, esnaf esnaf dolaşıp tüm yurttaşlarımızı dinleyip birlikte çözümler üreteceğiz.
Tarihi bir seçim yaklaşırken bizler yerel seçimlerde hep beraber hem İstanbul hem de Üsküdar’da tarihi bir zafer kazanmak için kararlıyız.
Üsküdar’ın umut dolu geleceği için kararını ver! Birliğe, beraberliğe ve umuda hep beraber yürüyelim.” Dedi.
Seçim sonrasında ise “Değerli Yol Arkadaşlarım,
38. Olağan İlçe Kongremizde yarışan her bir aday için iradesini ortaya koyan ve demokrasi şenliği havasında tamamlamamızı sağlayan tüm delegelerimize ve bizlere destek veren bütün örgütümüze teşekkür ederiz.
Şimdi sırada, söz verdiğimiz gibi Üsküdar için hep beraber çalışmak ve hayallerimizi gerçekleştirmek var. Birliğe, beraberliğe ve umuda hep beraber yürüyeceğiz.” Açıklamasında bulundu.
İlçe yöneticileri listesi ise şöyle oluştu ; Umut Kılınç, Ömer Faruk İnceler, Ali ağın, Sönmez Küpeli,Yücel Çay, Safa Nur Sancak, Zülfükar Güneş Gülaydın, Filiz Yaman, İlknur Akarsu, Buğra Balkan, vedat erdem, Nilgün Şahin, Özlem Yıldırım, Arzu Özkan, Gülüsüm Köknaroğlu, Yücehan Öğrünç, Zeynep Uslu.
Böylece Üsküdar CHP yi 2024 yerel seçimlerine hazırlayacak ekip belli oldu.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR GOFİ HOUSE CAFE SPONSORLUĞUNDA SÜPER AMATÖR HEDEFİ İLE SEZONA BAŞLIYOR
Geçen sezon namağlup şampiyon olarak 1.Amatör lige yükselen semtimizin en önemli kulüplerinden olan Küçüksu Rasathane Spor, yeni sezona da yine çok iddialı şekilde hazırlandı.
ÜSKÜDAR’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ETKİNLİKLERİ
Üsküdar Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.
CHP 20 AĞUSTOS’DA ÜSKÜDARDA EYLEMDEYDİ
CHP nin haftada bir İstanbul bir tane de Anadolu da olmak üzere yaptığı mitinglerin bir tanesi de 20 Ağustos Çarşamba günü Üsküdar da düzenlendi.
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA TAHA SARICAOĞLU ATANDI
Üsküdar AK Partide görev değişikliği yaşandı İlçe Başkanlığı görevinden alınan Erdem Demir in yerine Taha Sarıcaoğlu atandı.
VİZYON ÜSKÜDAR 2050 GENÇLİK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ
Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Vizyon Üsküdar 2050 Gençlik Buluşması kapsamında, Vizyon Üsküdar 2050 planlama süreci kamuoyu ve gençlerle paylaşıldı
ÜSKÜDAR’DA İKİ “EMEKLİLER LOKALİ”NİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
Emeklilere yönelik sosyal destek projelerini sürdüren Üsküdar Belediyesi, iki “Emekliler Lokali”nin hizmete açılışını gerçekleştirdi.
SAADET ÜSKÜDAR’DA HÜSEYİN ÇAKMAK DÖNEMİ
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nda Hüseyin Çakmak ilçe başkanlığı görevi getirildi.
BOĞAZİÇİ CEMEVİNDE MUHARREM LOKMASI PAYLAŞILDI
13 Temmuz Pazar günü öğlen saat 13.00 de Muharrem matem oruçları sonrası Muharrem ayına özgü kazanlarda aşure pişirildi ve dağıtımı yapıldı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ‘’2025 SÜNNET ŞÖLENİ’’ KAYITLARI BAŞLADI
Üsküdar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik desteklerine devam ediyor.
AK PARTİ ÜSKÜDAR’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ BEKLENİYOR
Adalet ve Kalkınma Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir görevinden istifa ettiğini duyurdu.