KÜÇÜKSU RASATHANESPOR’da İŞLER YOLUNDA...

KÜÇÜKSU RASATHANESPOR’da İŞLER YOLUNDA...

Tarih 11 Temmuz 2023, 16:20 YazdırBu haberi yazdır

Geçtiğimiz sezon Tunusbağı Spor adı altında mücadele eden altyapı yaş gruplarımız U-15 liginde şampiyon olurken U-13, U-16, U-17 ve U-18 ligini ikinci sırada bitirerek bir üst ligde mücadele etme hakkı kazanmıştı.

KÜÇÜKSU RASATHANESPOR’da İŞLER YOLUNDA...


2021 yılında mahallemiz sakinlerinden Selçuk Yılmaz Başkanlığında yine tamamı mahallemiz sakinlerimizden oluşan yönetim kurulu tarafından altyapı kulübü olarak temelleri atılan ve kuruluş sürecinde, süreç gereği semtimizdeki diğer kulüpler ile  birlikte hareket ederek tüm yaş gruplarında ses getiren takımımız, kulüp isminin tescilindeki prosedür gereği ikinci sezonunda da Tunusbağı Spor ismiyle liglerdeki yerini almış idi. Geçtiğimiz sezon Tunusbağı Spor adı altında mücadele eden altyapı yaş gruplarımız U-15 liginde şampiyon olurken U-13, U-16, U-17 ve U-18 ligini ikinci sırada bitirerek bir üst ligde mücadele etme hakkı kazanmıştı.


 

2023/2024 Sezonu öncesi TFF tarafından tescili onaylanan kulübün Başkan Yardımcılarından Hakan Yıldız ile takım hakkında bilgiler aldık.


Başkan Yardımcısı Hakan Yıldız; “2023/2024 sezonu öncesi TFF tarafından tescili onaylanan kulübün yeni sezonda Küçüksu Rasathane Spor adı altında liglerde mücadele etmesinin önünde herhangi bir engel kalmamış olup, yönetimdeki arkadaşlarımızla yenilenerek ve güçlenerek yeni sezon öncesi planlamalarımızı ve altyapı çalışmalarımızı başlattık. Öncelikli hedeflerimizden olan tesisleşme konumuz ile ilgili yerel yöneticilerimizle görüşmeler yaptık, yapıyoruz. Tesisleşme sürecinin yanında teknik ve saha dışı idari yönetim için bölgemizde uzun yıllar birlikte hareket etmiş, futbol camiası içerisinde sevilen, bilgi ve birikimleri ile kendilerini ispatlamış olan 5 kişilik tecrübeli teknik kadro ile anlaşma sağladık. Önümüzdeki sezondan itibaren katılacağımız her kategoride hedefimiz şampiyonluklar kazanmak olacak” şeklinde konuştu.

Yine görüşlerine başvurduğumuz Başkan Yardımcılarından Bayram Gül de yaptığı açıklamada; “Ben ve yönetim kurulunda yer alan tüm arkadaşlarımız hayatımız boyunca bu semtte yaşadık, yaşıyoruz. Bizim çocukluğumuz bu semtte geçti ve kendi çocuklarımızı da bu semtte yetiştiriyoruz. Bu yüzden bu semte her konuda hizmetin boynumuzun borcu olduğunu düşünüyoruz.  Semtimizin geleceğine nasıl faydalı oluruz, neler yapabiliriz diye düşündüğümüzde tabii ki mahallemizde ve çevremizdeki çocuklarımıza en hızlı şekilde ulaşabileceğimiz futbol üzerine yoğunlaştık. Bizim amacımız mahallemizden, çevremizden ülkemize, futbolumuza yeni Arda Güler’ler çıkarmak. Mahallemizde tek bir çocuğun bile hayatına dokunabilirsek bizim için en büyük ödül bu olacak.  Bu konuda da tüm semtimizin, mahallemizin maddi manevi desteğini rica ediyoruz” dedi.


 

Yönetim Kurulunun önemli isimlerinden ve bundan önceki iki sezon boyunca büyük bir özveri ve fedakarlıkla takımın tüm branşlarına sponsor olan Başkan Yardımcısı Volkan Doğan ile de görüştük. Kendisi de “ İki sezondur firmamız ile takımın sponsorluğunu gururla yaptık. Artık hedeflerimiz daha büyük. Yeni sezonda KÜÇÜKSU RASATHANESPOR adımız ile  tüm kategorilere katılmak istiyoruz. Bu sebeple de mahallemizin futbolunda söz sahibi olan Mert Çakır, Sabri Durmuş, Aziz Yıldız, Emrehan Salman ve Yiğit Çakır hocalarımız ile anlaştık. Ülke futbolumuz ve gençlerimizi spora yönlendirme adına çıkmış olduğumuz bu yolda bugüne kadar desteklerimizden faydalanan çocuklarımıza daha iyi bir ortam hazırlamak ve onlardan hiçbir şeyi eksik etmemek uğrunda  çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diyerek görüşlerini belirtti.

 

Yine Yönetim Kurulu üyelerinden Başkan Yardımcısı Göksel Gül ile yaptığımız görüşmede ““Küçüksu Rasathane Spor’un önceliği altyapıdır. Amacımız her sporcumuzun ahlaklı bireyler olup, sağlıklı ve iyi bir futbolcu olmasıdır. Hayallerinin peşinden koşan sporcularımızın, hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmaktan kaçınmayacağız. U 11, U 12, U 13, U 14, U 15, U 16, U 17, U 18 yaş gruplarında lige katılmayı planlıyoruz. A takımımızda yeni sezonda kendi altyapımızdan yetiştirdiğimiz oyunculardan oluşan genç bir kadro kuracağız. Amacımız sezonu kurtarmaktan ziyade Küçüksu Rasathane Spor’un geleceğini kurtarmak olacaktır.” şeklinde açıklamalarda bulundu.


 

Son olarak görüşlerine başvurduğumuz Kulüp Başkanı Selçuk Yılmaz yaptığı açıklamada; “ Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımız ile yoğun şekilde hem yeni sezona hem de takımımızın geleceğine yatırım yapıyoruz. Saha içi başarılarına ulaşmak için saha dışı idari başarıları yakalamamız gerekiyor öncelikle. Ve bunun için de ilk adım olarak tesisleşme konusunda çaba harcıyoruz. Bu konuda Üsküdar Belediyemiz ile yoğun temas halindeyiz. Bizlere her konuda destek veren Üsküdar Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekilliği görevini yürüten Sn. Esat KALAY’a buradan tekrar teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini sportif başarılar getirebilmek için alanında çok tecrübeli isimlerden oluşan bir ekip ile anlaştıklarını ve Sportif Direktörlük görevine Mert Çakır’ı, Altyapı Sorumluluğu görevine Sabri Durmuş’u, Futbol Akademisi Koordinatörlüğü görevine Aziz Yıldız’ı, takım antrenörlüğü görevine Emrehan Salman ve Yiğit Çakır’ı getirdiklerini belirtti. Başkan Selçuk Yılmaz “Kulübümüzün kuruluşunda maddi ve manevi emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun” diyerek sözlerini tamamladı.



rasathanespor -küçüksu rasathane

 

Bu haber 668 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER