Doktorlar Sitesi yıllık Genel Kurulunu Büyük Bir Katılımla Yaptı.

Doktorlar Sitesi yıllık Genel Kurulunu Büyük Bir Katılımla Yaptı.

Tarih 21 Mayıs 2011, 21:28 YazdırBu haberi yazdır

15 Mayıs Pazar Günü Doktorlar Sitesi spor salonunda 2011 genel kurulu toplantısı ortakların geniş bir katılımıyla yapıldı.

15 Mayıs Pazar Günü Doktorlar Sitesi spor salonunda 2011 genel kurulu toplantısı ortakların geniş bir katılımıyla yapıldı.

487 Ortağı bulunan Doktorlar sitesinin 338 gibi yüksek bir katılım sayısıyla genel kurulu başladı. Açılış saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda önce Başkan Gürsel Bayat bir konuşma yaptı ardından kongreyi yönetecek divan heyetinin seçimine geçildi. İki liste önerildi 224 oy liste divan kurulunu oluşturdu.

Yönetimin yıllık faaliyet raporunu başkan Gürsel Bayat okudu. Yıllık bakım onarım konularında ve Üsküdar Belediyesi ile aralarındaki emlak vergilerinden kaynaklı konular hakkında ve hukuki konular hakkında bilgiler verdi. Denetleme Kurulu raporunu ise İbrahim Işık Okudu defterlerin hesapların ve harcamaların usulüne uygun yapıldığını belirtti.

Ardından yıllık faaliyetler hakkında ortaklar düşüncelerini dile getirdiler ve yönetim bunlara cevaplarını verdi. Yıllık faaliyet raporu denetleme raporu ayrı ayrı oylandı ve kabul edildi.Yeni yılın çalışma raporu ve tahmini bütçesi önerildi bu da oy çokluğu ile kabul edildi.

Yönetim ve denetim kurulu seçimlerine geçilen madde de ise Yönetim kurulu seçimine tek liste (mevcut yönetim ile gidildi ve Gürsel Bayat, Emel Şehirağasıoğlu, Sait Aksöz, Aysel Kırkoğlu ve Savaş Ertürk bu yıl da göreve devam edecek. Yönetim Kurulu yedek üyeleri ;Özcan Sever, Resul Bayraktar, Gülay Kırbaş,Turgay Bali ve Tuncer Gülsaran oldu.Denetim Kuruluna da geçen yıl olduğu gibi ; Mehmet Aydıner, Mehmet Yapıcı ve İbrahim Işık seçildi.Yeni seçilen yönetime Boğaziçi Çengelköy Gazetesi olarak görevlerinde başarılar diliyoruz.
Bu haber 808 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER