Durmak yok, kupalara devam!.. Üsküdar Belediyesi Hentbolda Şampiyon.

Durmak yok, kupalara devam!.. Üsküdar Belediyesi Hentbolda Şampiyon.

Tarih 21 Mayıs 2011, 21:13 YazdırBu haberi yazdır

Bayanlar Hentbol Süper Ligi final serisinin üçüncü maçında deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyesini 34 - 29 yenen Üsküdar Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, 2010-2011 sezonunu Şampiyon olarak kapattı.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi final serisinin üçüncü maçında deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni 34 – 29 yenen Üsküdar Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, 2010–2011 sezonunu Şampiyon olarak kapattı.

Süper Lig’de şampiyonun belirleneceği ve İzmir Celal Atik Spor Salonu’nda oynanan final serisinin üçüncü maçında tamamen altyapıdan yetiştirdiği oyuncularla mücadele eden Üsküdar Belediyesi ev sahibi avantajını kullanan rakibine karşı büyük bir mücadele sergiledi. Maçın ilk 10 dakikası 5- 5 eşitlikle geçilirken, 20. dakika 10–9, devre de 16–14 Üsküdar Belediyesi’nin üstünlüğü ile kapandı.İkinci yarının ilk 10 dakikalık süresinde 19–17 üstünlük sağlayan Üsküdar Belediyesi, bir ara farkı 3 gole çıkarmasına karşın 5 dakikalık süreçte savunmada aksayınca farkın kapanmasına engel olamadı. İkinci yarının 17’nci dakikası 21-21’lik eşitlikle tamamlanırken, son 10 dakikaya 24–22 İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin üstünlüğü ile girildi. Karşılaşmanın son dakikaları büyük bir çekişme içinde ve karşılıklı gollerle geçildi. Son 2 dakikaya 28–26 yenik giren Üsküdar Belediyesi, karşılaşmanın son saniyesinde kazandığı 7 metre atışını gole çevirerek maçı 28–28 eşitlikle tamamladı ve şampiyonu belirleyecek mücadeleyi uzatma dakikalarına taşıdı. Uzatma dakikalarında oyunun kontrolünü tamamen ele alan Üsküdar Belediyesi, uzatmanın ilk periyodunu 31–28 önde kapattıktan sonra elde ettiği avantajı ikinci uzatma devresinde de sürdürerek karşılaşmadan 34 – 29 galip ayrıldı.Üsküdar Belediyesi elde ettiği bu zaferle 2010–2011 sezonu Şampiyon olarak kapattı.

DURMAK YOK, KUPALARA DEVAM.

Kültür park Celal Atik Spor Salonu’nda oynanan müsabakada rakibini mağlup ederek, sezonu şampiyon tamamlayan Üsküdar Belediyesi sporcuları, karşılaşmanın bitiş düdüğünden sonra büyük sevinç yaşadı.

”Durmak yok, kupalara devam” yazılı tişörtler giyen Üsküdar Belediyesi hentbolcuları, kupalarını Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu’ndan aldı. Sezonu ikinci sırada tamamlayan ve karşılaşmanın ardından büyük üzüntü yaşayan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ikincilik kupası, Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Arslan tarafından verildi.
Bu haber 758 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER