ÜSKÜDAR İYİ PARTİ ‘ DE SON DEĞERLENDİRMELER...

ÜSKÜDAR İYİ PARTİ ‘ DE SON DEĞERLENDİRMELER...

Tarih 16 Mart 2023, 11:37 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdar İYİ Parti yöneticileri gazetecilerle 15.Mart sabahı buluştu gündem son siyasi gelişmeler ve kentsel dönüşüm konuları idi.

ÜSKÜDAR İYİ PARTİ ‘ DE SON DEĞERLENDİRMELER...

 

Üsküdar İYİ Parti yöneticileri gazetecilerle 15.Mart sabahı buluştu gündem son siyasi gelişmeler ve kentsel dönüşüm konuları idi.

 

Üsküdar İYİ Parti İlçe Başkanlığı geleneksel hale getirdiği aylık gazetecilerle buluşma programı ilçe merkezinde gerçekleşti. Kahvaltılı toplantıya Üsküdar İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Ofluoğlu, İYİ Parti Üsküdar Belediye Meclis üyesi ve başkan vekili Abdulkadir Ekşi, Yerel Yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Murat Karaca, Kadın Politikaların sorumlu başkan yardımcısı Filiz Döker ve Kültür ve Sanat işlerinden sorumlu başkan yardımcısı Oya Öztürk, Kalkınma Politikaları başkan yardımcısı Figen Küçükçavuş ve yerel basın mensupları katıldı.

Toplantıda son siyasi gelişmeler ve seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Başkan Ofluoğlu, gazetecilere kamuoyu hakkında görüş ve düşünceleri sordu. Sohbet havasında geçen programda ülke ve seçim konuları konuşuldu.

İlçe yöneticileri Bulgurlu Ünalan mahallelerinde özellikle site bölgelerinde dönüşümün önünü açacak girişimler olduğunu merkez mahallelerde ise İBB ile Üsküdar Belediyesinin çeşitli fikirleri oluğunu bunları birleştirip Üsküdarlıların lehine gelişmeleri destekleyeceklerini belirttiler. Deprem toplanma alanlarının belediye tarafından satılmaması gerektiği ve dönüşümün önünde ki engellerin kalkması gerektiğini belirttiler.

Seçime 60 gün kaldığı bugünlerde İlçe Başkanı Ofluoğlu “tüm gücümüzle ülke genelinde olduğu gibi Üsküdar’da vatandaşlarla iletişimde olacaklarını çok çalışacaklarını her noktada oylarını artıracaklarını belirtti. “   

 

Bu haber 364 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER