ÇENGELKÖY GOL OLDU YAĞDI 6-0

ÇENGELKÖY GOL OLDU YAĞDI 6-0

Tarih 10 Mart 2023, 12:54 YazdırBu haberi yazdır

5.Mart Pazar günü oynanan Süper Amatör ligi 7.grup maçlarından Çengelköyspor Mecidiyeköy maçında gülen taraf Çengelköy oldu.

ÇENGELKÖY GOL OLDU YAĞDI 6-0

 

5.Mart Pazar günü oynanan Süper Amatör ligi 7.grup maçlarından Çengelköyspor Mecidiyeköy maçında gülen taraf Çengelköy oldu. Sonuç 6-0 grubun zayıf takımı karşısında alınan 3 puan ile Çengelköysporun düşme ihtimali kalmadı.

21 Puana ulaşan Çengelköyspor son üç maçına çıkacak alınacak her puan takımı yukarılara taşıyacak.

 

 

 

ÇENGELKÖYSPOR BGS MAÇ SONUCU 0-0

 

Ocak Pazar günü çok soğuk bir havada oynanan 14. Hafta maçları ile Süper Amatör Liginde sona yaklaşıyoruz.

Maçların bitmesine 6 hafta kalırken Çengelköyspor un 18 puanı bulunmakta. BGS ile yapılan son maçı izleme olanağı bulduk, maçın ilk devresine istekli ve pozisyonlarla başlayan Çengelköy bir türlü gole ulaşamadı.

Rakip takım da girdiği pozisyonları gole çeviremeyince sonuç sıfır sıfırlık beraberlik oldu. Çengelköyspor un puan kayıpları sürüyor umarız son birkaç maçta en az iki üç net galibiyetle 28-30 puanlarla yukarılara tırmanır. Ve sondan dördüncülükten yukarılara kendini iter.


Gerçi son üç takım ile bariz puan farkı var özellikle düşme hattında ki son iki takım ile. Bunlar Avrupa yakasının iki takımı Mecidiyeköy ve Boyacıköy bunlar düşmeyi garantiledi.


Teknik sorumlumuz Mehmet Yorulmazlar hocamıza yardımcılarına ve oyuncularımıza başarılar diliyoruz büyük ihtimal seneye de süper amatörde devam edeceğiz. Birinci olup BAL a çıkmamız imkansız.

  

çengelköy çengelköyspor 2023 

Bu haber 460 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER