
‘100. YIL CUMHURİYET VOLEYBOL TURNUVASI’NIN KAZANANI ÇENGELKÖY VOLEYBOL KULÜBÜ DERNEĞİ OLDU
Burhaniye Belediyesi tarafından Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen ‘100. Yıl Cumhuriyet Voleybol Turnuvası’nın ödül töreni yapıldı. Üç gün süren turnuvanın kazananı Çengelköy Voleybol Kulübü oldu.
‘100. YIL CUMHURİYET VOLEYBOL TURNUVASI’NIN KAZANANI ÇENGELKÖY VOLEYBOL KULÜBÜ DERNEĞİ OLDU
Burhaniye Belediyesi tarafından Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen ‘100. Yıl Cumhuriyet Voleybol Turnuvası’nın ödül töreni yapıldı. Üç gün süren turnuvanın kazananı Çengelköy Voleybol Kulübü oldu.
Liseli gençlerden oluşan ve il dışından gelen takımların katıldığı turnuvada, Burhaniyeli sporseverler keyifli zaman geçirdi. Oynanan maçlar sonucu topladıkları puanlara göre, üç gün süren turnuvanın kazananı Çengelköy Voleybol Kulübü Derneği oldu. İkincilik kupasını Kuzey Ege Gençlik ve Spor Kulübü alırken, üçüncü olan takım ise Pertevniyal Spor Kulübü oldu.
Turnuvanın final maçına Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Midilli de katıldı. Kazanan takımların kupalarını, Belediye Başkan Yardımcısı Midilli, Belediye Meclis üyesi Rıfat Özyolcu ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Burhaniye Şubesi Başkanı Burak Ali Sarı verdi. Turnuvaya katılan tüm sporcu gençlere madalya, teşekkür sertifikası ve hediye paketi verildi.
CİDE SOĞUKSU DERNEĞİ'NDE YENİ BİR DÖNEM, YENİ BİR HEYECAN

Cide Soğuksu Derneği 15. Olağan Kongresi, birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir katılım ve samimi bir dayanışma ruhuyla gerçekleşti.
Üsküdar Belediye Başkan Vekili Dündar Ziya Gültekin Göreve Başladı

Üsküdar Belediye Meclisi’nde yapılan başkan vekili seçiminde Cumhur İttifakı adayı AK Partili Dündar Ziya Gültekin, kullanılan 42 oyun 23’ünü alarak Üsküdar Belediye Başkan Vekili seçildi.
İPAR ET ÜSKÜDAR'DA SADECE BİR TANE VAR

Konuyu açıklığa kavuşturmak isteriz: İpar Et’in merkez ve Çengelköy’deki tek şubesi Çengelköy’dedir. Ayrıca Kartal, Maltepe ve Sancaktepe’de olmak üzere üç şubemiz daha bulunmaktadır.
BOĞAZ TRAFİĞİ BEYKOZ METROSU İLE RAHATLAYACAK

Ümraniye’den başlayarak Kavacık üzerinden Beykoz’a ulaşacak metro hattının 17,49 kilometre uzunluğunda olması bekleniyor
Türkiye’nin güvenliği ve Türk milletinin iradesi, başkalarının kırmızı çizgileriyle belirlenemez.

TURAN DEVLETİ TEŞKİLATLARI İsrail konusunda yaptığı basın açıklaması gazetemizle de paylaşıldı. Biz de okurlarımızla paylaşıyoruz
Çengelköyspor Yeni Yönetimiyle Yeni Sezona Güçlü Bir Başlangıç Yaptı

Çengelköyspor, 2026-2027 sezonu öncesinde yeni yönetimi, teknik kadrosu, futbolcuları ve kulüp camiasını bir araya getiren sezon açılışını gerçekleştirdi.
YENİ PARTİ ÜSKÜDAR KURULDU İLÇE BAŞKANI BERK TÜTÜNCÜ OLDU

Yeni Parti nin kurulması sonrası il ve ilçe yönetimleri belli olmaya başladı. İstanbul da belli olan yönetimlerin bir tanesi de Üsküdar oldu.
ÜSKÜDAR BELEDİYE MECLİSİ SİBEL TAN ÇETİNKAYA’YI SEÇTİ
Görevden uzaklaştırılan ve tutuklanan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın yerine seçilecek başkanvekili için yapılan oylamada CHP'nin adayı kazandı.
SAĞLIKLI BAŞLANGIÇ, MUTLU BİREY, SAĞLIKLI TOPLUM
Hayatın ilk anı, bir bebeğin dünyaya gözlerini açtığı o ilk saniye, geleceğin de inşa edilmeye başlandığı andır.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş gözaltına alındı

Operasyon, İstanbul Anadolu başsavcılığının Üsküdar Belediyesi’nde yapı ruhsatı ve iskan süreçlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında yapıldı.




