Ak Parti Çengelköy İrtibat Bürosu Coşkuyla  Açıldı.

Ak Parti Çengelköy İrtibat Bürosu Coşkuyla Açıldı.

Tarih 21 Mayıs 2011, 20:35 YazdırBu haberi yazdır

Ak Parti Çengelköy bürosu 1.Mayıs Pazar günü düzenlenen törenle açıldı.

Çengelköy Mahallesi Ak Parti Seçim İrtibat Bürosunun Açılışını İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları Muhammed Çetin, Meltem Gürler ve Hakkı Şanlı ile AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş,SKM Başkanı Kaan Pehlivan ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirdi.

Üsküdar Çengelköy Mahallesi, Seçim İrtibat Bürosunun açılışı gerçekleşti. Açılıştan sonra  İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları Muhammed Çetin, Meltem Gürler, Hakkı Şanlı, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, SKM Başkanı Kaan Pehlivan, Teşkilatlanma Başkanı Abdullah Ercan, Kadın Kolları Başkanı Emel Ersoy, İlçe Başkan Yardımcısı Esat Kalay, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Şadan Özkaya, 3. Bölge Başkanı Mehmet Türkmen, 3. Bölge Başkan Yardımcısı Ahmet Uygun, AK Parti Çengelköy Mahalle Başkanı Ali Rıza Yılmaz ve teşkilatı ile çok sayıda mahalle sakini esnaf ziyareti yaparak Çengelköy ü baştan başa geçtiler. Akşamüstü saatlerinde Kadınlar çay toplantısı yaparak ayrıca bir araya geldiler.

Esnaf ziyaretlerinin yanında Milletvekili adayları ve partililer Çınaraltı çaybahçesinde oturanlarla da görüştüler tanıtım büroşürlerini verdiler. Çengelökyspor Başkanı Can Cumurcu ve Başkan yardımcısı Kenan Birici ye de ziyaret yapan grup beraberce tesislerde çay içerek görüş alışverişinde bulundular.

 

 

Bu haber 955 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER