
SUAT ÖZÇAĞDAŞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI


CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş Milletvekili adayı olmak için 25 Aralık Pazar günü görevinden istifa etti ve partide yapılan toplantıda üyelere seslendi.
SUAT ÖZÇAĞDAŞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş Milletvekili adayı olmak için 25 Aralık Pazar günü görevinden istifa etti ve partide yapılan toplantıda üyelere seslendi.
Konuşmasında ; “Değerli dostlarım, yol arkadaşlarım.
Ocak 2020'de Üsküdar İlçe Kongresi'nde almış olduğumuz görev kapsamında kurul arkadaşlarım ve partili yoldaşlarımla birlikte birçok çalışmayı ortak bir emekle hayata geçirmeye gayret ettik. Üsküdar'ın haklarını korumaya, böylesi zor bir dönemde ülkemize ve halkımıza umut olmaya çalıştık.
Birlikte düşünmeye, üretmeye, çalışmaya devam ederek Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına yeniden bir umutlu başlangıç yapacağımıza yönelik inancımla, Bugüne kadar vermiş olduğunuz destek, gösterdiğiniz çaba ve esirgemediğiniz dostluk ve yoldaşlığınız için şükranlarımı sunarım.”dedi.
CHP Üsküdar İlçe Başkanlığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi “Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar İlçe Başkanımız Sn. Suat Özçağdaş’ın, partimizin çeşitli kademelerinde verdiği mücadeleyi Üsküdar’dan iktidara taşıyacağı yeni yolda hep beraber yürüyeceğiz.
İdeallerimizi ortak irademizle büyüteceğimiz bu yola çıkarken, milletvekili aday adayı olan Sn. Suat Özçağdaş’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.”
Çengelköy-Kuzguncuk-Kabataş Hattı’na Beşiktaş Uğraması Eklendi
İstanbul Şehir hatlarından Çengelköy İskelesini güçlendiren bir adım geldi.
HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: En düşük emekli aylığı asgari ücret düzeyine yükseltilmeli
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, temmuz ayında belirlenecek emekli aylığı artışının emekliler ve hak sahiplerinin alım gücünü koruyacak ve yaşam standartlarını destekleyecek bir düzeyde olmasını talep ettiklerini belirtti.
Bir Mucize ANNE SÜTÜ
Anne sütünün faydaları saymakla bitmez.
HASİP PAŞA YALISI
Üsküdar 52 mahalle iken bir tanesi de Hasippaşa Mahallesi idi bu isim nereden geliyor
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NİN YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR
Üsküdar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları için kayıt süreci başladı.
ÜSKÜDAR’A GELİR İKEN YENİDEN BAŞLIYOR
Üsküdar sahilinde gerçekleşecek etkinlikte Üsküdarlıları hoş bir müzik, renkli stantlar, el emeği üretimler ve sokak lezzetleri karşılayacak
Saadet Partisi mitinginde on binler haykırdı Özgür Gazze Özgür Filistin saldırılar artık son bulsun
Saadet Partisi lideri Arıkan Üsküdar'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmasında
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
SEMTİMİZİN YENİ GURURU ŞAMPİYON KÜÇÜKSU RASATHANESPOR
KÜÇÜKSU RASATHANE bu sene yer aldığı 2. Amatör 19. Grupta namağlup şekilde ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek önümüzdeki yıl 1. Amatör Lig’de oynamaya hak kazandı.
LİM MİMARLIK VE ATLAS İNŞAAT ALTINKÖY SİTESİNİ DÖNÜŞTÜRECEK
23 Mayıs Cuma günü Altınköy Sitesi kooperatif ortakları Bostancı Dedeman otel toplantı salonunda proje sunumu izlemek için bir araya geldiler.