ÇENGELKÖYSPOR   TAÇSPORU SAHASINDA AĞIRLADI...

ÇENGELKÖYSPOR TAÇSPORU SAHASINDA AĞIRLADI...

Tarih 20 Aralık 2022, 11:32 YazdırBu haberi yazdır

Gelelim 18.aralık günü oynanan Çengelköyspor Taçspor maçına aslında maça iyi başlayan Çengelköy 7.dakikada net bir gol pozisyonunu yaşayarak seyirciye umut vermişti.

ÇENGELKÖYSPOR   TAÇSPORU SAHASINDA AĞIRLADI...


Her ne kadar Çengelköyspor Taçspor’u sahasında ağırladı diyorsak da Beylerbeyi 75.yıl stadı tüm Üsküdar kulüplerinin kullandığı ve aslında Beylerbeyi  Spor Kulübünün uhdesinde olan ve olmaya devam eden bir stat.


Umarız bölgemizde sitelerden elde edilen terk alanlarının birine bir stat işlenir ve bu stat sorunumuz çözülür. Biliyorsunuz yıllarca 3.lig maçlarını bile tesis olmadığından başka başka ilçelerde iç saha maçları oynamıştık.


Gelelim 18.aralık günü oynanan Çengelköyspor Taçspor maçına aslında maça iyi başlayan Çengelköy 7.dakikada net bir gol pozisyonunu yaşayarak seyirciye umut vermişti. Ama Taçspor da diri bir takım olduğunu kaptığı toplarla sahamızda çoğalarak kolay pozisyonlar bulduğunu gösterdi.


Hava çok soğuk iki takımda istekliydi ancak ikinci yarı başladığında golü bulan takım taçspor oldu. Kemal yılmaz 49.dakikada takımını 1-0 öne geçirdi gol yollarında başarısız olan Çengelköyspor 78.dakikada Erol Yükseker in golüne engel olamadı.


Biz üç puanı alabilsek grupta 2.liğe yükselecektik ama rakip aldığı üç puanla grup birinciliğine yükseldi. Durum çok kötü değil bir iki galibiyetle yukarılara yükselme şansımız var takımın düşme ihtimali yok.

Çengelköyspor un yeni forma sponsoru Vadi Çengelköy olmuş kulübümüze hayırlı olsun. 


Bu satırların yazarı Yalçın Soysevinç gençliğinde yıllarca basketbol oynadı Taçspor forması ile pek çok maça pek çok turnuvaya katıldı o yıllar renklerimiz sarı mavi idi. 

Bu haber 400 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER