
ÇENGELKÖYSPOR TAÇSPORU SAHASINDA AĞIRLADI...


Gelelim 18.aralık günü oynanan Çengelköyspor Taçspor maçına aslında maça iyi başlayan Çengelköy 7.dakikada net bir gol pozisyonunu yaşayarak seyirciye umut vermişti.
ÇENGELKÖYSPOR TAÇSPORU SAHASINDA AĞIRLADI...
Her ne kadar Çengelköyspor Taçspor’u sahasında ağırladı diyorsak da Beylerbeyi 75.yıl stadı tüm Üsküdar kulüplerinin kullandığı ve aslında Beylerbeyi Spor Kulübünün uhdesinde olan ve olmaya devam eden bir stat.
Umarız bölgemizde sitelerden elde edilen terk alanlarının birine bir stat işlenir ve bu stat sorunumuz çözülür. Biliyorsunuz yıllarca 3.lig maçlarını bile tesis olmadığından başka başka ilçelerde iç saha maçları oynamıştık.
Gelelim 18.aralık günü oynanan Çengelköyspor Taçspor maçına aslında maça iyi başlayan Çengelköy 7.dakikada net bir gol pozisyonunu yaşayarak seyirciye umut vermişti. Ama Taçspor da diri bir takım olduğunu kaptığı toplarla sahamızda çoğalarak kolay pozisyonlar bulduğunu gösterdi.
Hava çok soğuk iki takımda istekliydi ancak ikinci yarı başladığında golü bulan takım taçspor oldu. Kemal yılmaz 49.dakikada takımını 1-0 öne geçirdi gol yollarında başarısız olan Çengelköyspor 78.dakikada Erol Yükseker in golüne engel olamadı.
Biz üç puanı alabilsek grupta 2.liğe yükselecektik ama rakip aldığı üç puanla grup birinciliğine yükseldi. Durum çok kötü değil bir iki galibiyetle yukarılara yükselme şansımız var takımın düşme ihtimali yok.
Çengelköyspor un yeni forma sponsoru Vadi Çengelköy olmuş kulübümüze hayırlı olsun.
Bu satırların yazarı Yalçın Soysevinç gençliğinde yıllarca basketbol oynadı Taçspor forması ile pek çok maça pek çok turnuvaya katıldı o yıllar renklerimiz sarı mavi idi.
Çengelköy-Kuzguncuk-Kabataş Hattı’na Beşiktaş Uğraması Eklendi
İstanbul Şehir hatlarından Çengelköy İskelesini güçlendiren bir adım geldi.
HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: En düşük emekli aylığı asgari ücret düzeyine yükseltilmeli
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, temmuz ayında belirlenecek emekli aylığı artışının emekliler ve hak sahiplerinin alım gücünü koruyacak ve yaşam standartlarını destekleyecek bir düzeyde olmasını talep ettiklerini belirtti.
Bir Mucize ANNE SÜTÜ
Anne sütünün faydaları saymakla bitmez.
HASİP PAŞA YALISI
Üsküdar 52 mahalle iken bir tanesi de Hasippaşa Mahallesi idi bu isim nereden geliyor
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NİN YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR
Üsküdar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları için kayıt süreci başladı.
ÜSKÜDAR’A GELİR İKEN YENİDEN BAŞLIYOR
Üsküdar sahilinde gerçekleşecek etkinlikte Üsküdarlıları hoş bir müzik, renkli stantlar, el emeği üretimler ve sokak lezzetleri karşılayacak
Saadet Partisi mitinginde on binler haykırdı Özgür Gazze Özgür Filistin saldırılar artık son bulsun
Saadet Partisi lideri Arıkan Üsküdar'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmasında
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
SEMTİMİZİN YENİ GURURU ŞAMPİYON KÜÇÜKSU RASATHANESPOR
KÜÇÜKSU RASATHANE bu sene yer aldığı 2. Amatör 19. Grupta namağlup şekilde ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek önümüzdeki yıl 1. Amatör Lig’de oynamaya hak kazandı.
LİM MİMARLIK VE ATLAS İNŞAAT ALTINKÖY SİTESİNİ DÖNÜŞTÜRECEK
23 Mayıs Cuma günü Altınköy Sitesi kooperatif ortakları Bostancı Dedeman otel toplantı salonunda proje sunumu izlemek için bir araya geldiler.